Наслаждавайте се

на хора със слаби сърца не се препоръчва

chiMol написа:Вилка с 2 откъснати уши за оста и 1 откъснато за спирачката не бих подарил на никойосвен ако не искам да от убия
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
chiMol написа:Разпускам преди изпит \\\\\\
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TU-SOFIA RULEZ
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
chiMol написа:никои ли не вижда положителното
chiMol написа:Вилка с 2 откъснати уши за оста и 1 откъснато за спирачката не бих подарил на никойосвен ако не искам да от убия
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта