Capoeira написа:Private Spice![]()
Nymphetamine написа:Рядко гледам телевизия докато седя на компютъра.
PtD написа:E какво толкова се хилиш, на мен редовно ми седи едно прозорче DScaler в режим "Always on Top", докато си цъкам на компютъра...
People = Shit написа:АххА ми освен сега някой да направи тема "КОГА ХОДИТЕ ДО WC" и всичко ще е 6+![]()
![]()
Nymphetamine написа:изобщо понякога си мисля, че целия ми жовт минава в сране...
THEZOGGO написа:Стоят, ако компютъра и интернета са ти бързи. А по принцип аз не гледам телевизия, нямам време.
Alpina написа:Не всеки знае за TV Tuner
did написа:тия приказки, че трябвал бърз компютър и интернет, ги разправяй на баба си
THEZOGGO написа:Alpina написа:Не всеки знае за TV Tuner
Хех подценяваш ме, незнаех че има програми за ТВ-тунери
PtD написа:Alpina имаше предвид хардуерни тунери със софтуер за управление
Alpina написа:PtD написа:Alpina имаше предвид хардуерни тунери със софтуер за управление
Именно, защото тогава интернета, съвсем отпада от уравнението, натоварването на процесора - да не говорим
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта