ще се кара на рамка Behemoth 04 средно Giga Pipe DH курбели Hussefelt с плоча 44 и движение LX това е

invert_pro_biker написа:ами хмм... ето това говоря
а за Трувативът може ли някой да ми обясни какво точно ще трябва да му отрежа?![]()
invert_pro_biker написа:ясно а аз като съм с плоча 44 и с 200 шок (не че ще слагам) ще ми опира рамката в плочата така ли да разбирам?
Все 1 де ще взема РООКС-а но искам някой да ми гарантира че няма да ми опира в рамката![]()
Skull написа:Гаранция няма да , но има 1 вариант , ако опира.Тъй като водачът е от 1 цяла планка ( в случай че опира в рамката - задното рамо ; болта на лагерите ) може да дръпнеш долната ралка по-нагоре ( хем ще опънеш веригата ) ---> горната част ще се измести по посока на часовниковата стрелка би тряблаво да се размине с болта.
caspar написа:GECKO
На бехемота влиза труватива без да се реже на 44 зъба. Преди карах така.
caspar написа:GECKO
На бехемота влиза труватива без да се реже на 44 зъба. Преди карах така.
invert_pro_biker написа:искам да попитам кой от двата водача е по добър за спускане![]()
![]()
ще се кара на рамка Behemoth 04 средно Giga Pipe DH курбели Hussefelt с плоча 44 и движение LX това е
invert_pro_biker написа:така значи аз покупката вече си я направих .. и се казва Box Guide XR малко го скастрих ама си вкарах 44 плочата със всички части на водача и съм много доволен благодаря на всички за помощта
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта