Вече сбърках един път с покупка на колело за това сега ще реша така че после да не съжелявам .
Изборът ми е между "FACTORY DH" "RAM DH" и "RAM DHX" А колелото на Гробаря излиза извън парите които мога да дам.
x-games360 написа:трябва ми колело за агресивно каране блъскане на камъни да отговаря на мойте движения Мисля че DHX е за мен![]()
![]()
Nymphetamine написа:какъв е бил проблема със старото ти колело? от какво не си доволен? какво търсиш сега в новата рамка, което го е нямало в старото колело?
ето такива въпроси можеше да си зададеш и да отговориш на тях още в началото на темата, не да се пишат една страница глупости.
cichlidi написа:Оффф от цялата тема и писаниците на момчето става ясно, че с една дума много много не му пука каква ще е и тн. А просто мама и тате са съгласни да дадат парички и иска нещо по-хубаво и скъпо за да се фука! Няма значение какво е!
Взимай тва което ти харесва най-много на външен вид и тва е.(няма какво да занимаваш хората само да ти вадят думите с ченгел, който и без тва не знаеш)
did написа:Nymphetamine написа:какъв е бил проблема със старото ти колело? от какво не си доволен? какво търсиш сега в новата рамка, което го е нямало в старото колело?
ето такива въпроси можеше да си зададеш и да отговориш на тях още в началото на темата, не да се пишат една страница глупости.
Надценяваш го. Съвсем ясно е, че той въобще не знае какво иска, нито пък е дорасъл да прави разлика между колела в тоя клас.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта