7 години преди Турбо аз съм бил прекалено зает да троя нервите и съня на родителите си :) А - 10 - съм присъствал само в мечтите на майка ми и кошмарите на баща ми :Р Горките хора, к'во им се падна...PtD написа:Еее, айде сега. "Идеал" са си нашенските дъвки. Аз говоря за дъвките с картинки на коли, самолети и мотори. Там Bi-Bip са първообраза, 5-10 години преди Turbo. ;)
skiman написа:Аз па току що си купих дъвки ТУРБО. Намерих ги в една квартална бакалия до офиса ни
did написа:Впрочем, кой от родените след 1980 знае какво се прави, когато искаш да играеш на компютър, но той няма хард, няма даже флопи, само клавиатура, 64KB RAM и зелен монитор? Първо трябва да си напишеш програмата за играта, после да поиграеш 30-40 минути (колкото време ти дават) и накрая да изключиш компютъра, при което програмата изчезва... и при следваща сесия трябва пак да си я програмираш
4getcredo написа:И какво ти се падна?Ако имаш някоя повтаряща се, да менкаме!?
skiman написа:Eeee, освен Каратека-та имаше и Конан. Вървеше на 2 дискети.![]()
Да не говорим за Пъкмен-а..
Yavkata написа:@Alpina.Тц. Имах култовия часовник "Ракета" ,сделан в СССР.
did написа:@компютърните гении:
Впрочем, кой от родените след 1980 знае какво се прави, когато искаш да играеш на компютър, но той няма хард, няма даже флопи, само клавиатура, 64KB RAM и зелен монитор? Първо трябва да си напишеш програмата за играта, после да поиграеш 30-40 минути (колкото време ти дават) и накрая да изключиш компютъра, при което програмата изчезва... и при следваща сесия трябва пак да си я програмираш
outfaced написа:Имаше и една култова книжка "Компютъра играе, пеее и свири" ...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта