TOYAGA написа:Според мене bikerider троши секви рекорди и влиза с касата в залата на славата за всички времена!
А дори ме няма в класацията
TOYAGA написа:Според мене bikerider троши секви рекорди и влиза с касата в залата на славата за всички времена!
Alpina написа:Защото не сте чисти и неподправени спамери, за разлика от останалите
did написа:Alpina написа:Защото не сте чисти и неподправени спамери, за разлика от останалите
тая сутрин съм се къпал.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Gh0s7 написа:Harka написа:teodor_peev e с бан за неопределен период от време.
Ти си ми идола човече !!![]()
![]()
RAM-FR написа:ТАЗИ АНКЕТА СМЪРДИ ...... ТУК ИМА ВЪЗРАСТОВА ДИСКРИМИНАЦИЯ....
EmZo написа:RAM-FR написа:ТАЗИ АНКЕТА СМЪРДИ ...... ТУК ИМА ВЪЗРАСТОВА ДИСКРИМИНАЦИЯ....
...съотношението шум/сигнал.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Alpina написа:Шот си несериозен напоследък
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта