В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.
И като паднеш е по-меко нали ) знам аз...
Абе няма да е днес, щото съм втора смяна и трябва да ида преди бачкане, а ако се оплескам до ушите не ми се прибира пак да сменям дрехи. Утре и вдругиден почивам и може да мина
abe mom4eta ne 4e iskam da vi ybivam entysiazma, no po tiq pateki karah predi 3-4 godini s purvoto mi tvardo kolelo. osven tova kato imate jelanie da se snimate vuv film sega govorq s edin pi4 ot ring tv za zasnemane na film za dh nad dragalevci. taka 4e predlagam kato se razberem s nego da pusna edin topic i da doidete vsi4ki.
Neska behme do german i sled "malko" freeride re6ihme navrustane da probvame putekata. Zadnata mi ne spirashe mnogo, no vse pak se pusnah:> Naloji se da izpolzvam Bonusa:)
Drugite mi vikaha "SPIRA4KAATA! Natisni SPIRA4KAAA!!!!!" vupreki 4e az naprao bqh sko4il vurhu tqh!!! edvam sprqh ;>
hah ti da ebshe vidql nad pan4arevskoto ezero v gorata kfo go pravih Imah 4uvstvoto 4e shte se razpadne vseki moment s 40 nadolu po kamunite :> Mojeh da se 4uq na kilometur tolkova qko trakashe vsi4ko :>
Jacket, to4no tfa napravih!!! plus tfa bonusa e super qko raz4isten, ve4e nema nikfi bodili, hrasti i truni! kato padash she padash na meko!!! Spomenah li 4e smqtame da produljim bonusa nadolu???
А, нищо. Просто имаше някакви четирима с колела, дето ме помолиха да им ги пазя, та си помислих да не си бил някой от тях Абе как може да пиеш посред бял ден, и то на 15ти... тцтцтц на тва ли ви учат в училище...