Yavkata написа:Успех и ...много рекламодатели
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Makintier написа:Списанието като общо е доста добре направено....
Ама ми е малко тръдноватичко за четене може би ако си го купя на "хартия" няма да е така
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Zozka написа:Какво повече да кажа...![]()
![]()
ddevil написа:Zozka написа:Какво повече да кажа...![]()
![]()
Например кога да очакваме с нетърпение следващата доза "емоция" с новият брой
TeDo_BaPHa написа:Снощи си го принтирах и го четох за 2-ри път вече на хартия до 2 часа посреднощ. Сигурно и трети път да го чета няма да ми се промени мнението, и всеки път
е ми е еднакво интересно![]()
оооо стой вълчо в храсталака и чакай да дойде поне овчара.TeDo_BaPHa написа:Хора, имам чувството, че вече са минали 2 месеца от началото, чува ли се нещо за нов брой?![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 347 госта