M1010X написа:А всъщност има ли dhx 5 някъде в БГ и на каква цена? Че бях останал с впечатлението, че е доста кът...
nikudini написа:Ми може да се каже, че в момента Vivid 5.1 е най-добрият шок в момента, особено за цената си. Естествено това е доста силно изказване, но пък това е моето мнение.
nikudini написа:Ми може да се каже, че в момента Vivid 5.1 е най-добрият шок в момента, особено за цената си. Естествено това е доста силно изказване, но пък това е моето мнение.
M1010X написа:Иначе благодаря за инфото за DHX 5.0 - просто ми беше интересно - аз самият карам с 3.0 и на този етап не мисля, че ми се дава някаква солидна сума, за да минавам към 5.0. Въпросът ми, свързан с тези шокове, е такъв - мога ли на DHX да сложа пружина от Маниту? Моята 400lbs/in ми е твърда и си мисля за 300, но мога да намеря само манитуски? Разбира се, при еднаква дължина (222мм) и ход на буталото (70мм).
Shady™ написа:*M1010X За "интересното" - говорих за REVOX-a...него още го няма в България и не се знае нито цена нито качество, но аз мисля че ще е доста добър конкурент на Fox-a и особено на VIVID-a...
caspar написа:Shady™ написа:*M1010X За "интересното" - говорих за REVOX-a...него още го няма в България и не се знае нито цена нито качество, но аз мисля че ще е доста добър конкурент на Fox-a и особено на VIVID-a...
Има го, даже го покарах малко миналата година.
caspar написа:Shady™ написа:*M1010X За "интересното" - говорих за REVOX-a...него още го няма в България и не се знае нито цена нито качество, но аз мисля че ще е доста добър конкурент на Fox-a и особено на VIVID-a...
Shady™ написа:caspar написа:Shady™ написа:*M1010X За "интересното" - говорих за REVOX-a...него още го няма в България и не се знае нито цена нито качество, но аз мисля че ще е доста добър конкурент на Fox-a и особено на VIVID-a...
Все пак..."лек" коментар за него ?
caspar написа:Не съм го карал много, за да дам някакво полезно инфо. Не знам заради рамката ли, на която беше или от него, но първите ми впечатления са, че е "дървен". Като цяло колелото беше много не отзивчиво, и настройките някак не му бяха много прецизни. Единствено ми харесе как се върти с него. За сега ФОКСА е моя фаворит.
caspar написа:Не съм го карал много, за да дам някакво полезно инфо. Не знам заради рамката ли, на която беше или от него, но първите ми впечатления са, че е "дървен". Като цяло колелото беше много не отзивчиво, и настройките някак не му бяха много прецизни. Единствено ми харесе как се върти с него. За сега ФОКСА е моя фаворит.
zero knowledge написа:caspar написа:Не съм го карал много, за да дам някакво полезно инфо. Не знам заради рамката ли, на която беше или от него, но първите ми впечатления са, че е "дървен". Като цяло колелото беше много не отзивчиво, и настройките някак не му бяха много прецизни. Единствено ми харесе как се върти с него. За сега ФОКСА е моя фаворит.
Дървен, неотзивчиво ... спрямо кое?
Не целя да се заяждам, но твоето колело е настроено ужасно. Сигурно за теб работи - и липсата на компресия, и липсата на рибаунд, и височината на средното (435мм). Подходящите настройки и геометрия за ДХ колело са по-различни, за това не се изказвай така категорично за качествата на това или онова.
flex написа:Нали за Trek Session 10 става въпрос? Шока е забележително дълъг.
http://www.pinkbike.com/photo/1654145/
http://www.pinkbike.com/photo/1654147/
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта