chrome написа:...по немско не знам как е, може и да ги е страх да се доверят само на ръцете си и усещанията си защото ако случайно прецакат нещо някой наистина ще им потърси отговорност...
outfaced написа:мдааа ... пише си в упътването 9N/m ... сега и аз зачетах
това не е ли доста якичко стягане.
chrome написа:така че този ключ при нас влиза в употреба при монтаж на нещо наистина "високотехнологично" или там където наистина има смисъл...
bikerider написа:chrome написа:така че този ключ при нас влиза в употреба при монтаж на нещо наистина "високотехнологично" или там където наистина има смисъл...
Правилно, току виж се изхабил от разните евтини чаркалаци...
chrome написа:всеки има трески за дялане това е положението
chrome написа:добре е фирмите дистрибутори да почнат да работят по малко по-ясни критерии относно гаранционната си полотика за продуктите и, от известно време казвам на клиентите си че магазина носи отговорност до толкова до колкото да извърши правилния монтаж на компонента.
chrome написа:did
Можеш ли малко информация за цените на някой от основните процедури в сервизите по немско да дадеш ако не те затруднявам? това малко няма връзка много, но ми е интересно
chrome написа:инструментите на протата
did написа:chrome написа:инструментите на протата
надявам се правиш разлика между куфарче с инструменти за работа в полеви условия и оборудване на стационарен сервиз?
край на тоя офтопик вече, че стана повече от основната тема.
chrome написа:did
Можеш ли малко информация за цените на някой от основните процедури в сервизите по немско да дадеш ако не те затруднявам? това малко няма връзка много, но ми е интересно
MAN6 написа:цените тук са меко казано "смешни" на фона на техните...
M1010X написа:Имам чувството, че у нас и да си готов да заплатиш реномирана услуга, най-много да те таксуват за такава...
M1010X написа:И това с търсенето на правата не е вариант, защото при система, от която не разбираш, не можеш да докажеш еднозначно (пред когото и да било), че работата не е свършена толкова качествено, за колкото си платил. В крайна сметка, всичко опира до въпроса за моралаИли поне за етиката на този, който получава парите и извършва услугата.
M1010X написа:За неговото мислене в дългосрочен план (че ако не го направи читаво, няма да те види повече) и т.н. Тъпото е, че трябва да се появи поне един такъв, който отговаря на горните изисквания, за да може другите да усетят как клиентите им се изплъзват. Иначе се прелива от пусто в празно...
MAN6 написа:@bikerider: еми не те разбрах какво имаш предвид...![]()
относно което на мен честно казано понякога ми става супер тъпо, като някой си реши че му взимам повече, отколкото трябва. имайки предвид вниманието, времето и накрая качеството на услугата.
MAN6 написа:ама това е.. винаги има някой недоволен, някой много доволен и така..всеки си има право на избор
че някаква идея тук се прокрадва, че някъде се плаща повече от това, което получаваш...
M1010X написа:Странно... На джуситата ми роторите също не са кръгли (шестоъгълни, ако не се лъжа), но такъв проблем никога не се е проявявал?
M1010X написа:@did - да разбирам, че има някаква площ от накладката, която в нито един момент от въртенето на диска не го покрива, тъй ли?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 19 госта