Alpina написа:Голяма работа, като момчето също е бил спортист, все пак Максим е много повече човек...
Crimson написа:Не, че искам да съм контра ама кво е направил за България?
bluskanie написа:Crimson написа:Не, че искам да съм контра ама кво е направил за България?
И да беше направил - все едно. Пак не бива това да определя вината му...
bikerider написа:@Crimson: Спечелили са една световна титла за България, което дава основание на някой човечец (който нали друга утеха си няма в живота освен спортните успехи на Родината) да милее за спорните постижения на България. Сещаш се - социална спойка, политически капиталец за изстискване.
Затва толкова го глезят и медиите, щото от него се генерира рейтинг. Отрицателен, положителен, се тая. И понеже не може да остане много време лош и да генерира рейтинг, затова вече отиваме към формулата "Максим - мъченик на България".
А Alpina уцели в десятката с топовно гюле. Всичките им медийни изпълнения след инцидента имат една единствена цел - да покажат колкото "страдат" ТЕ след инцидента (колко са праведни един вид) и да се внуши на публиката, че видите ли момчето вече си е отишло, момичето и то на път, какъв е смисъла да наказваме живия ШАМПИОН.
Всичките им дрънканици имат за цел да легитимират ТЯХНОТО "страдание" и да внушат, че то е нещо повече от страданието на роднините на загиналото момче и пострадалото момиче. Сами виждате какъв зор беше докато конституират защитник, който да я представлява - трябваше съдиите да създават прецедент и да ходят на крака в болницата. И някакси си мисля, че това няма да е единствения зор за търсещите справедливост.
Мъро написа:Мда, предаването по bTV беше особено сладурско. Направо да те хване яд как въобще можеш да си помислиш, че да убиеш някого е лошо нещо
Yavkata написа:даде неопровержими доказателства) сигурно ще му лепнат поне 4 -5 години затвор.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта