halcor написа:TOYAGA, имаш ли идея за нещо по-добро в ценовия клас до и около 600 лв. (в България) и покриващо по-горе поставените изисквания?
Nymphetamine написа:Зарибявката идва от SLR-ите, където владееш всичко...
Не съм чувал DoF на която и да е сапунерка, да може да се мери с този на SLR-ите... Просто се опитвам да ти покажа правилния път.
EmZo написа:ЕДИТ:
Понеже видях, е горния линк не работи:
Та за сега се чудя между тези два варианта:
1
http://photo-forum.net/ebook/page8-1a.htm
Втора употреба, на 6000 кадъра, с цена 475.
И това:
2
http://www.photopavilion.com/?page=cata ... des-pane-0
Ново, на цена от 580.
Отново въпроса: Струват ли си тези 400 грама отгоре, за 1, прямо 2? И има ли по добър вариант с тези характеристики и подобна цена?
@rarekin
Благодаря, погледнах го Олимпуса и за сега се придържам към някоя от "Паналейките".
EmZo написа:Просто за момента искам нещо по-универсално, дигитално събиращо повече функции в едно, с цел спестяване на място. Да пределно ясно ми е, че това ще е за сметка на компромиси с качеството. И просто искам такъв клас, че да ми предлага малко повече възможности от съвсем любителския. Просто искам като отида, на тридневно каране в планината, да разполагам с оптималното съчетание - качество/възможности/компактност, като съм съгласен да нося малко повече от стандартната цъкалка сапунерка.
EmZo написа:И последно, да е що годе компактен, все пак ще го разнасям в раницата из планините.
outfaced написа:...... вюфайндъра върши работа .........
TOYAGA написа:Я сподели какъв опит имаш с S-серията, преди да да говориш за аберации и да обобщаваш?
Глупостите за омазването, лекарствата, "по-добър", "върши работа" и "по-бърз" въобще няма да ги коментирам...
Тези EVF са бххх ташака!!!
outfaced написа:... снимал съм с цялата Г серия, с S3 и S5, с FZ 8, 18, 50 ... S6000, S9100 + някви IXUSи и Аххх... Не съм ги притежавал ... не ми е нужно, за да разбера ... в техномаркета/технополиса ... щтрака наред...
Canon все още не могат...
...други въпроси?
Harka написа: Pro 1 ... Нов все още държи цена за съжаление.
Harka написа:...чип тунинг...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта