HepBeH_XaMcTep написа:a little bit too late
http://www.pinkbike.com/photo/1710071/

airborneone написа:Aз по-жалка гледка не съм виждал тая година.
Шейди, бате , хубаво псуваш рс, ама поне техните вилки се карат.
Тия "паметници" кво ни ги показваш?
Би трябвало да ти е ясно, че това не е добра реклама за монстъра, щото означава, че става само да подпира мазилката.
Би трябвало да ти е ясно, че това не е добра реклама за монстъра, щото означава, че става само да подпира мазилката.
Shady™ написа:Абе е вие като сте путьовци и неможете да овладеете една пръчка...незнам какво правите с жените![]()
![]()
![]()
did написа:абе... един въпрос ми се върти из главата...
като сте фетишисти, не е ли по-евтино да колекционирате черно дамско бельо, вместо тия пръчки?
CrZ написа:... Никой добър световен карач не кара такива топузи.
CrZ написа:се тая. Важното е, че да да ти тежи 100 кила предницата няма много смисъл.
flex написа:Ми аз на няколко пъти вече си изпатих за радост без да пострадам много и моята предница не е от най-леките ама не ми е тя виновнаЛично се убедих че трябват и извънкласни физически занимания (дори и за тези с леките машинки). В тоя форум малко се коментира това и е редно да се хвърли малко светлина, малко или много би помогнало за предотвратяване на произшествия след настъпила физическа умора.
Ти що не се обади да ти се разпиша на гипса е ... разбрах те каф си ми приятелochmi написа:Това са теории
flex написа:Ти що не се обади да ти се разпиша на гипса е ... разбрах те каф си ми приятелochmi написа:Това са теории

naso написа:не бе аз не храня никой просто споделям,че бих покарал прасешко колелоа тва с стрелбите е заради музиката ... моля никой да не ме разбира грешно не се заяждам с който и да е било нито пък да защитавам който и да било правя си кефа само
![]()
п.с. нека поясня... имам пристрастия към MX и можеби това повлия също

Besen na Kolelo написа:naso написа:не бе аз не храня никой просто споделям,че бих покарал прасешко колелоа тва с стрелбите е заради музиката ... моля никой да не ме разбира грешно не се заяждам с който и да е било нито пък да защитавам който и да било правя си кефа само
![]()
Чувиек , ни говорех за вас господине![]()
CrZ ,аз ще ти отговоря XFR е eXtremeFreeRide ,са цепна ли го ?![]()
![]()
![]()
най - малко си очаквал да чуеш това,нали ?
CrZ написа:Besen na Kolelo написа:naso написа:не бе аз не храня никой просто споделям,че бих покарал прасешко колелоа тва с стрелбите е заради музиката ... моля никой да не ме разбира грешно не се заяждам с който и да е било нито пък да защитавам който и да било правя си кефа само
![]()
Чувиек , ни говорех за вас господине![]()
CrZ ,аз ще ти отговоря XFR е eXtremeFreeRide ,са цепна ли го ?![]()
![]()
![]()
най - малко си очаквал да чуеш това,нали ?
Да бе знам ... зададох въпроса с друг смисъл
cichlidi написа:This is![]()
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта