За свободата на информацията:

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот outfaced » Сря Яну 30, 2008 8:30 pm

did написа:http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2870&sectionid=16&id=0000101

Д*ба и държавата смотана...

Като е за контрол на гражданите от страна на администрацията, за нула време всичко направиха, че и техническите проблеми решиха... А като стане дума за портал за Е-услуги към общините и държавната администрация, където гражданите да получават услуги от администрацията, без да се ръгат по опашки и да плащат рушвети за всичко, само пари усвояват и нищо няма на практика...

тая новина малко и мен ме шашардиса, като я чух.
Да бяхме нормална държава, да знаеш, че ще се ползва срещу негативни елементи ... ама у нас не ми се ще да си мисля как ще се ползва и от кого наистина.
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Рейтинг: 2000

Мнениеот EmZo » Сря Яну 30, 2008 9:23 pm

Целта е да се предотвратяват и разследват сериозни престъпления и тероризъм.

Мдам, крайно време е да се контролира тероризма и да не се позволяват подобни неща, братята американци, от кога го правят:

Изображение
Изображение
Аватар
EmZo

Мнениеот bikerider » Чет Яну 31, 2008 12:43 pm

did написа:http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2870&sectionid=16&id=0000101
Д*ба и държавата смотана...

Ич не е смотана тя, гражданите са смотани...
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Предишна

Назад към Други