Nymphetamine написа: Хора като bobiracing, foxrider, HellBurn и valioGT ше оправят света!
HellBurn написа:Между другото не лъжа за успеха си.
Nymphetamine написа:Ебах му и темата, ебах му и мамата...
Кат гледам кви оценки имате ми става чудно, щот 2/3 от вас са гръгли идиоти... При такъв успех не би ли трябвало форума да гъмжи с корифеи на науката, грамотни, способни, интелигентни и умни млади надежди?!
Шшшш, алоу, did, bikerider, TOYAGA (тва сте най-редовни) и още други, кво се ебавате с тия умници, я бързо на всеки по един "плус" на всички им, по възможност във разделите с по-висока стъпка... пък вие се самобичувайте с по един минус. Не ви е срам така да се отнасяте с тези млади и умни 2/3 от форума, които вдъхват надежда за напредък, развитие, просперитет и разцъфване на българската култура, наука, политика, спорт и кво ли още не... В тва число и аз, дет успех на 5 не съм видел и първия семестър с два невзети и един предстоящ изпит приключвам скоро... я бързо някой и на мен да ми удари един минус... не ме е срам. Хора като bobiracing, foxrider, HellBurn и valioGT ше оправят света!
MaN1aK написа:Бах в зубарите!![]()
Това с зубарите... не го разбрах... Попринцип "Зубър" е праисторическо животно, живяло след ледниковия период ако не ме лъже паметтаНадали има оцелели индивиди... и то в нашия форум
А малкия бял текс... Ноул Комент Брат..
MaN1aK написа:Бах в зубарите!![]()
3.60 10 клас
Highlander написа:И аз толкова![]()
![]()
![]()
аз имам една5 по история и една 6 география.Другите оценки са 333333333333333333333333 като махнем физическото..
Nymphetamine написа:Highlander написа:И аз толкова![]()
![]()
![]()
аз имам една5 по история и една 6 география.Другите оценки са 333333333333333333333333 като махнем физическото..
А, тебе те знаем, ти и две за срока да имаш, няма да се учудя... Ти няма да оправиш светО!
HellBurn написа::thumb:Nymphetamine написа: Хора като bobiracing, foxrider, HellBurn и valioGT ше оправят света!
![]()
![]()
![]()
Между другото не лъжа за успеха си.
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/411/102707_524.BMP
БЕЛ-6
Английски Език-6
Алгебра-6
Геометрия-5
История-6
География-5
Биология-5
Физика-4
Химия-6
Музика-6
Изобразително-6
Физическо-6
*BikeR*0*0*7 написа:HellBurn написа::thumb:Nymphetamine написа: Хора като bobiracing, foxrider, HellBurn и valioGT ше оправят света!
![]()
![]()
![]()
БЕЛ-6
Английски Език-6
Алгебра-6
Геометрия-5
История-6
География-5
Биология-5
Физика-4
Химия-6
Музика-6
Изобразително-6
Физическо-6
зашто ми се струва (запетайка няма)че показваш бележник от предишна година заштото в 8 клас мисля (запетайка няма)че не се учи история физика химия и тн....
XEK написа:малее а както до мойто има MA3X...от 8-ми клас се мъча да стигна до сребърна карта, сега съм 11 и ми остават 6 часама в 9 клас ко бягане от час беше...
Highlander написа:Нещо голем тарикат стана ти бе а? много умен се извади..
П.П. Да няма да го оправиш ти бе а? пффффффф намерил кой да ми говори ..кви оценки съм имал и т.н. ти пъл си страшно умен..пращиш направо.Нито си ме виждал нито нищо...
Ебати класика...![]()
*BikeR*0*0*7 написа:HellBurn написа::thumb:Nymphetamine написа: Хора като bobiracing, foxrider, HellBurn и valioGT ше оправят света!
![]()
![]()
![]()
БЕЛ-6
Английски Език-6
Алгебра-6
Геометрия-5
История-6
География-5
Биология-5
Физика-4
Химия-6
Музика-6
Изобразително-6
Физическо-6
зашто ми се струва че показваш бележник от предишна година заштото в 8 клас мисля че не се учи история физика химия и тн....
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта