triple G написа:НА ДЕН-отделно се пише
Иначе обикновено по 2пъти го посещавам.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Ами аз съм вътре винаго когато стоя на компа и през 2-3 минути проверявам за нови теми и съобщение.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Местожителство: В Форума
THEZOGGO написа:не излизам от негоМестожителство: В Форума
TeDo_BaPHa написа:Граматически не е вярно![]()
Пише се "вЪВ форума:
Alpina написа:Психопати
did написа:имам си скрипт, качен като троянец на mtb-bg.com, с помощта на който всички постове в тоя форум получавам автоматично на таен e-mail, като после един филтър ги сортира и даже да не съм пред компютъра, най-важните ми пристигат на мобилния телефон. на част от постовете, които са важни и изискват бърз отговор, отговаря един друг скрипт с изкуствен интелект и зачатъци на чувство за хумор. само не мога да го накарам да слага емотикони още. ако някой има опит с такива скриптове, моля да ми пише на ПМ.
при това положение, въобще не ми се налага да влизам във форума.
dichodichev3 написа:форума е N1
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта