В момента свалям видеото от камерата и предполагам до 30 мин ще го кача на диск и ще мисля къде да го кача като торент или да го разделя на части. По ми се иска да го кача на торент, друго си е двд качеството ;П
Иначе за каренето, ами мога да кажа че компанията беше екстра всички бяха добри карачи и може и за другата неделя да мислм за някакво каране. Времето по едно време имаше възможност да се развали повечко и да завали но извадхме късмет, след това се оправи. Аз лично успях да си изчистя колелото. Яко кал беше мухахаххах. Майка ми като ме видя когато се прибрах просто си замълча което ще рече че положението беше доста мърляво.
Като сваля видеото ще пиша пак ;П
Reactor написа:Май ще ме е яд,че не дойдох.......Ама THEZOGGO знае защо.Аз поне с нетърпение ще чакам филмчето

Колега, само се възстанови напълно, вземи новата машина и ще караме. Redhat спомена преди да се разделим за някакъв по дълъг преход и ще измислим нещо.

eat ass написа:ООООО карането си го биваше.
А за калта още не мога да я сваля от колелото.
От мен я свалих едва едва хахахахах

Мен майка ми ме попита къде съм падал
Мойто Дуро Е обаче след днешната разходка си иска вече основно разглобяване, почистване и ново масло - вилката е почти в пълен блокаж.

Reactor написа:@THEZOGGO по добре го качи цялото филмче

Мхм, абсолютно така мисля да направя.

Междудругто мислете как да се казва торента, предложете някакво заглавие. ;П
Предварително само да кажа, филмчето е 35 мин което ще рече някъде около 2 ГБ. ;П
Reactor написа:Предложение за име на филмчето,асоциирано от това което прочетох дотук: "MUD" - КАЛ 
Екстра заглавие, видеото се оказа 1.5 ГБ, някой ако има ъплоударски права да пише Л.С. ако може да ми даде юзър и парола за да го кача.

Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer