Ozzie написа:Абе няма к'во да я мислите.
Кучката няма да и издържат нервите и ще си посегне живота!
Teodor40 написа:Оптимистнали говориш за Бритни, не за адаша
Олелеее... стигнахме до там петнайсетгодишен шушляк да ми обяснява нещата от живота, с надеждата да вдена... Въй, въй, въй...Besen na Kolelo написа:Ще оставя Денис да те коментира,той още мисли,че има надежда като спори с вас,като ви спами,че ще вденете нещо,за т'ва той да те храни и бтв ние ако сме затапени не знам.. хахаха айде кефи се ;) :beer: :popcorn: :rofl:
Antares написа:Олелеее... стигнахме до там петнайсетгодишен шушляк да ми обяснява нещата от живота, с надеждата да вдена... Въй, въй, въй...Besen na Kolelo написа:Ще оставя Денис да те коментира,той още мисли,че има надежда като спори с вас,като ви спами,че ще вденете нещо,за т'ва той да те храни и бтв ние ако сме затапени не знам.. хахаха айде кефи се![]()
![]()
![]()
Пич, ти порастна! Време е вече да обръснеш девтвения мустак!
Sve3 написа:ТЪПО ДУПЕ? ...казано по-любезно...
RAM-FR написа:Antares написа:Олелеее... стигнахме до там петнайсетгодишен шушляк да ми обяснява нещата от живота, с надеждата да вдена... Въй, въй, въй...Besen na Kolelo написа:Ще оставя Денис да те коментира,той още мисли,че има надежда като спори с вас,като ви спами,че ще вденете нещо,за т'ва той да те храни и бтв ние ако сме затапени не знам.. хахаха айде кефи се![]()
![]()
![]()
Слушаики част от теорията ти за чалгата(базирана на личния ти опит), която разправяше на Теород на една от сбирките мога да ти кажа, че ти си много далеч от истината за неща от живота и реалноста ... да все пак си АНТАРЕС и е нормално както пришалеца да нямате нищо общо със земята, но някси неговото поне е забавно а ти си просто .....
Alien написа:RAM-FR написа:Antares написа:Олелеее... стигнахме до там петнайсетгодишен шушляк да ми обяснява нещата от живота, с надеждата да вдена... Въй, въй, въй...Besen na Kolelo написа:Ще оставя Денис да те коментира,той още мисли,че има надежда като спори с вас,като ви спами,че ще вденете нещо,за т'ва той да те храни и бтв ние ако сме затапени не знам.. хахаха айде кефи се![]()
![]()
![]()
Слушаики част от теорията ти за чалгата(базирана на личния ти опит), която разправяше на Теород на една от сбирките мога да ти кажа, че ти си много далеч от истината за неща от живота и реалноста ... да все пак си АНТАРЕС и е нормално както пришалеца да нямате нищо общо със земята, но някси неговото поне е забавно а ти си просто .....
Не знам защо пак съм ти в устата, но мерси.
бтв - Бритни е много яка. И дори има хубави песни. КЕфи ме.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта