Но стига толкова офтопик

Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Mоже би сянката не е от парапета където се хваща а от колчетата му, които го държат![]()
Но стига толкова офтопик![]()
did написа:TeDo_BaPHa написа:Mоже би сянката не е от парапета където се хваща а от колчетата му, които го държат![]()
Но стига толкова офтопик![]()
Прав си. не е монтаж.
и това не е монтаж също, даже сянка си има:
tazi purvata snimka s tailwhipa e naistina dosta dobra... no mislq 4e s skorosta s koqto e trugnal 6te padne na poslednite 5 stapala.a drugoto koeto e tova spored men si e photoshop ne za drugo a zashtoto ne vijdam sqnkata mu ,prosto .. nz sqnkata na trabite tam do nego si se vijdat no negovata nikakva ya niama...
Za siankata: ednata svetkavitza e pod nego a drugata tochno zad nego toest niama kade da padne taia sianka. Pk i shte im e malko slojno da kajat 'zabravixme kamerata u doma i za tova niama video ot trika' 100 shte go vidim v niakoi film skoro!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:[img]...[/img]
THEZOGGO написа:http://www.pinkbike.com/photo/1782049/ <-- Днешната ПОД в Пинкбайк. Хубава снимка, освен това обърнете внимание на задната гума на колелото.
ммм тука говориме вече за добър фотограф...не за зрелище а пича е оцелил определено момента!Виж тая понагоре с shiver-a и fish eye-a е доста по-нисък клас.bobiracing059 написа:THEZOGGO написа:http://www.pinkbike.com/photo/1782049/ <-- Днешната ПОД в Пинкбайк. Хубава снимка, освен това обърнете внимание на задната гума на колелото.
Нищо интересно просто човекът гони време и се е получило кофти,че трябвало да го гони със спукана гума.
Montrey™ написа:Кво ли е станало с шината след приземяването
nikitoMTB написа:Пфффффф.....едвали се е случило кой знае какво с нея.Все пак тия не карат с шини за 20 - 30 лева(поне според мен).
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта