ACID BURN написа:did написа:Стил АМ няма!
Ъъъъъ що?
4getcredo написа:ACID BURN написа:did написа:Стил АМ няма!
Ъъъъъ що?
Има организирано активно мероприятие от Admin, did и други елементи за ликвидиране вредното дребно-буржоазно влияние и заблуди, свързани с AM последователите.RAM-FR дори разполага с видео материал от комплота.
ACID BURN написа:did написа:Стил АМ няма!
Ъъъъъ що?
ACID BURN написа:Добре.Да формулирам по друг начин-АМ:Означава за мен да се кача и супсна еднакво удобно или бързо..... зависи от настроението и компанията
ACID BURN написа:Оффтопик:Добре тогава как да наричаме този стил, който е между ХЦ-то и ДХ-то?
ACID BURN написа:Оффтопик:Добре тогава как да наричаме този стил, който е между ХЦ-то и ДХ-то?
Admin написа:ACID BURN написа:Оффтопик:Добре тогава как да наричаме този стил, който е между ХЦ-то и ДХ-то?
Къде го тоя стил?Аз такъв стил не съм виждал...
did написа:това е когато нито можеш да катериш като XC-карач, нито да се спускаш като даунхилър, а караш в планина с колело, което не става за нито едно от двете.
любимият ми стил
Yavkata написа:Проблема май идва от там , че не всеки иска да бъде "прост ХС-карач".
Друго си звучи:
"- Какво караш, ХС, ли?
-Аааа, НЕ, АМ!
-![]()
![]()
!"
did написа:това е когато нито можеш да катериш като XC-карач, нито да се спускаш като даунхилър, а караш в планина с колело, което не става за нито едно от двете.
любимият ми стил
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 344 госта