Yori написа:4акам мнения и бисери.
Alpina написа:Този mall е проектиран поне преди 2 години, изчислен е преди една, и вече има доста хора наясно, че там ще са им офисите. Така че не знам какво е в състояние да го предодврати
Yori написа:знам 4е най вероятно няма да стане но се пак идеята мисля 4е си я бива
jivkonik написа:Думата "ПЛАТЕН" пред думите ДЪРТ ПАРК веднага обезмислят изграждането му и евентуалния Бизнес интерес към такъв вид проект.
MIRO A написа:Абе човек хората са казали: "Ако не става с пари, става с много пари!" (в смисъл - не даваш достатъчно). Тъй че има начин или поне в БГ.
...мисля 4е си я бива
did написа:Yori написа:знам 4е най вероятно няма да стане но се пак идеята мисля 4е си я бива
много подходящ аватар си си избрал.
derdevil написа:Идеята е добра , но наистина малко неусъществима.Просто могат да бутнат малко дървета около сегашните dirtove за да ги разширимЩом те неискат да ни помагат можем поне с остатачните материали да направим някои nort shore околко dirtovete .Затова трябва само желание , а не пари
Alpina написа:Да бутнеш дървета в парк трябва само желание???
MaN1aK написа:Quiz написа:Спешно се нуждая от кръстещото се емотиконче!
Заповядай!![]()
![]()
Alpina написа:derdevil написа:Идеята е добра , но наистина малко неусъществима.Просто могат да бутнат малко дървета около сегашните dirtove за да ги разширимЩом те неискат да ни помагат можем поне с остатачните материали да направим някои nort shore околко dirtovete .Затова трябва само желание , а не пари
Да "бутнеш дървета" в парк трябва само желание???
Да "бутнеш дървета" в парк?!?!?!?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 188 госта