А CS и WоW не са игри, това са спортове.
Да речем, че имах предвид цял ден занимавка с това. Като бях малък си спомням, че и аз не се отлепях от монитора заради разните едновремешни игри и прекарвах по 4-5 часа, та и понякога повече на компютъра, за да играя. Сега каквото и да пусна, играя 40-50 минути и ми писва. Освен ако не е някакво дългоочаквано заглавие. Но в повечето случаи и те ми писват след седмица-две разиграване (ако до тогава не съм ги изиграл).
А сега предпочитам да изкарам 5-6 часа, и стига да нямам работа го правя, над някоя книга. Вижда ми се далеч по-истинско и вълнуващо.

Да не говорим и за последиците от прочитането - след акто изиграеш една игра винаги я изтриваш, не се замисляш над нея, най-вече защото има тъп сюжет и де прави една озлобена машина. Но след книгата винаги мислиш, размишляваш, какво би станало ако еди кой си е реагирал и направил това в ключов момент като този, изследваш персонажите, обмисляш съществото им; понякога дори рисувам разни сцени и тематики по книгата... Това след една игра никога няма да стане. Точно за това, откакто поизрастнах малко, предпочитам да си "губя" времето с книги.
Но, айде, веднъж-два пъти в седмицата, за час може да си пусна нещо по-интересно.
Та това имах предвид, предполагам, че повечето от съфорумците, които писаха в темата видят над 3 часа играейки. Съвсем различно е това от разтоварването за час, час и половина.