bluskanie написа:Квот било - било... на 26-ти нещата приключват
bluskanie написа:Срок на годност няма, ама в инструкциите за ползване пише ясно: За по-дълготрайно използване на "влюбване", избягвайте раздяла с парньора.
Teodor40 написа:bluskanie написа:Срок на годност няма, ама в инструкциите за ползване пише ясно: За по-дълготрайно използване на "влюбване", избягвайте раздяла с парньора.
Поясни малко. В чужбина ли ще заминава някой?
bluskanie написа:Teodor40 написа:bluskanie написа:Срок на годност няма, ама в инструкциите за ползване пише ясно: За по-дълготрайно използване на "влюбване", избягвайте раздяла с парньора.
Поясни малко. В чужбина ли ще заминава някой?
12 000км отдалеченост за неопределено време как ти се виждат
bluskanie написа:
12 000км отдалеченост за неопределено време как ти се виждат
за да продължи връзката трябва да е супер точно момиче. Стискаме палци нещата да се развият в благоприятна насока.
Editor написа:Оффф....Влюбен съм, ама тя май не е...
bluskanie написа:12 000км отдалеченост за неопределено време как ти се виждат
did написа:bluskanie написа:12 000км отдалеченост за неопределено време как ти се виждат
Тва е нищо ве, нема да се пуашиш! Моята даже ми роди щерка, докато бях на 2000 км. Сега ти имаш шанса да подобриш 6 пъти моето постижение (нямам предвид 6 щерки, а че 6 по 2000 прави 12000).
Quiz написа:На теб това ти е втора щерка, а на него Флюбването му е стартирало едва преди 2 месеца...
did написа:Сега ти имаш шанса да подобриш 6 пъти моето постижение (нямам предвид 6 щерки, а че 6 по 2000 прави 12000).bluskanie написа:12 000км отдалеченост за неопределено време как ти се виждат
bluskanie написа:Квот било - било... на 26-ти нещата приключват
Alpina написа:Трябва си повече време, в началото винаги всичко е само "якоооооооооо", ама минават 6-12-18 месеца и почват да ставар ясни мещата - ще е Тя или тя.
Alpina написа:Мен честно да си кажа, ме съмнява за 2 месеца да разбере, дали е "Тя" или си е само "тя".
PtD написа:Любовта за щастие все още е лечима.
PtD написа:Любовта за щастие все още е лечима.
Junkata написа:лубов лубов ... сега ще ви кажа за лубовта!
намерил ли е накой какво още сте влубени?
и аз бях , НО ВЕЧЕ НЕ !!!! чуйте ме ... вярвах аз във лубовта , но не лубов беше тя и такадо онзи ден щом си отиде си от мен.Всеки ден нова приятелка , всеки ден аз живея ден за ден .Щом се влубиш yе загубиш , всичко е игра да обичаш не е лесно ... страдаш след това всеки ден живея ракия пия и се смея много съм добре![]()
![]()
Alien написа:Alpina написа:Мен честно да си кажа, ме съмнява за 2 месеца да разбере, дали е "Тя" или си е само "тя".
Абсолютно съм съгласен. Затова го и питах на колко е години, ама той като каза, че е на 26 си викам, че все пак има акъл и няма да разправя врели-некипели за първата срещната.
Edit:PtD написа:Любовта за щастие все още е лечима.
м?
bluskanie написа:Важно е да чувстваш СЕГА
bluskanie написа:Важно е да чувстваш СЕГА, а не да мислиш какво ще стане след еди колко си време или по-лошото... да се чудиш нямаше ли да е по-добре ако бях...
bluskanie написа:12 000км отдалеченост за неопределено време как ти се виждат
Мъро написа:did: това е когато нито можеш да катериш като XC-карач, нито да се спускаш като даунхилър, а караш в планина с колело, което не става за нито едно от двете.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта