Nymphetamine написа: А алтернативи има на всички ситуации.
Любовницата ти (за която, жена ти естествено

Nymphetamine написа: А алтернативи има на всички ситуации.
Nymphetamine написа:Възможните алтернативи на моята ситуация са, например, намиране на някой роднина с подобен акаунт, човек, с когото мога да разговарям подробно и който ще ми гарантира сигурност (например с човек от форума - винаги мога да предам личната си кореспонденция с него на администрацията на сайта) с лични дании, да речем. Последното става, разбира се, ако той благоволи да ми направи услуга и е съгласен да разпоалгам с ЕГН-то му, например.
Също така, присъствието на познат в чужбина също е добър вариант...
Nymphetamine написа:Така че решения много, нужното е, обаче да се обмисли и да се избере подходящия и възможно най-сигурния вариант след PayPal.
Nymphetamine написа:да се обмисли и да се избере подходящия и възможно най-сигурния вариант след PayPal.
bikerider написа:Умник си ми ти. Това не е ли посредник?
Nymphetamine написа:На мен ли така ми се струва или с възрастта четенето те затруднява?!
bikerider написа:@Nymphetamine: Няма безплатен обяд. Или си намираш работа с хубава официална заплата и си вадиш карта или ползваш посредници и трепериш за "гаранции". Средно положение не виждам.
bikerider написа:Nymphetamine написа:А алтернативи има на всички ситуации.
Например?
Nymphetamine написа:Ами PayPal в цялата ситуация не се ли явява посредник?! Нали мога и аз да му преведа парите, директно на кредитната му карта, къв е проблема?
Nymphetamine написа:Наясно съм с предимствата на PayPal и недостатъците на другите методи за разплащане, преди да пиша тук поразгледах сайтовете на тази система, както и фирмите за трансфер на пари и се запознах със стандартните чалъми. Точно за това попитах за разни трикове в това отношение.
Що се отнася до това дали слушам какво ми се говори - bikerider не ми даде особено различен съвет, от това, което е в главата ми (или рискувам или намирам някой, който има акаунт в PayPal и на кого бих имал повече доверие); съветите да си изкарам кредитна карта и да отворя свой акаунт също не са приемливи за мен, защото декларирани доходи нямам.
В случая единствено stroker, чрез личната ни кореспонденция и Droze успяха да ми помогнат да си изясня нещата по някакъв начин.
Изобщо пределно ясно ми е каква сигурност дава PayPal и възможността да търся правата си всеки път когато не съм доволен от пратката. Наясно съм и, че всичко останало е доста по-рисковано. Различно от това не съм казал и знам, че какъвто и чалъм да измисля, ще е по-несигурен от PayPal. Но се опитвам да избера по-малкото зло, така че хем вълка да е сит, хем агнето цяло.
А за конкретно зададените от мен въпроси, освен тях, никой друг не успя да каже нещо различно от това, което вече ми е ясно.
jivkonik написа:Още нещо неясно има ли?!
V8 написа:Щото ако имаш познати тука няма ли да ти е по-лесно да им пратиш парите по банков път
Nymphetamine написа:bikerider, помолих те да не пишеш тук, ако нямаш какво смислено да кажеш.
jivkonik, до колкото знам (от това, което прочетох като информация за системата), PayPal може да даде проблеми с работа с Visa Electron.
И като цяло, няма ли разлика между дебитна и кредитна карта?
jivkonik написа:...
Nymphetamine написа:Ясно вече, че Visa Electron е дебитна. Но също така, там пише, че много хора имат проблеми точно с тая карта... ту сработва, то не...
Nymphetamine написа:jivkonik написа:...
Темата я следя, спокойно.
Не ми се е налагало да се занимавам с дебитни и кредитни карти, не съм се интересувал и не знам. Сега вече ми е ясно.
В статията за PayPal (http://slackpack.net/?q=node/652) пише, че могат да се използват само кредитни карти... Ясно вече, че Visa Electron е дебитна. Но също така, там пише, че много хора имат проблеми точно с тая карта... ту сработва, то не...
Nymphetamine написа:АКо бяхте подходили малко по-спокойно
Nymphetamine написа:Еми ок, проблема е решен, тва исках да знам. АКо бяхте подходили малко по-спокойно, щяхме да я изчерпим по-бързо и без излишния offtopic. Днеска имам свободно време, ще ида до Първа инвестиционна банка и ще изкарам. Преди това мога да мина през ДСК и всичко, което ми е по път да поразпитам и там, за всеки случай.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта