Sp0nG написа:това не е български празник
Alpina написа:Нищо. Няма от кого![]()
Иначе за мен е супер тъпо да подариш нещо на този празник. Аз обикновенно на него не подарявам нищо, нито на някакви по-особени дати, а го правя когато няма абсолютно никакъв повод, защото с какъвто и подарък да се "подмажеш" на този ден не доказваш нищо.
В другите не сте ли влюбени?
Kitolino написа:Нимфа, недей посяга на стриптизьорките!![]()
MIRO A написа:Свети Валентин? ПХАХАХАХАХАХХААААААХАХАА![]()
![]()
![]()
простотий за тъпите момиченца в 6 клас (да си имат занимание). Виж Трифон Нарезан е друго нещо!
:agree: :agree:Redhat написа:Твърдо НЕ на този и разните други консуматорски празници от нов тип.
Консумирането трябва да е насочено в правилна посока и с мярка :beer:
Фферно ли бе бате?Alien написа:Е, споко, когато станеш 12 клас, ще мислиш другояче. :) Имаш още 6 годинки. :)
Crimson написа:Идеален е на фона на цялата кочинаЗабавен повод да разпуснеш. Не, че съм го празнувал ама на повечето дами им харесва а аз харесвам дамите
А дамите харесват мен :D
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Eййй тъкмо тва щях да предложа![]()
все ми е тая, това е просто поредният консуматорски празник, и подаръците на този ден са единствено за подмазване.
bikerider написа:По темата - естествено, че "За". Първо целувки, после пиене - идеално
хич няма романтика при тия момчета
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта