А и къде ходите да карате DH

Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
kaktosa написа:котка 12 ти какав стил караш,според мене е някакав неопределен.И още нещо като не можеш да караш поне не се мачи.
sdfghjkl написа:Не че нещо, ама оня ден те видях на жабите и да ти кажа.... не клаймбър ами квото и да е колело да имаш няма да е файда...
Не те знам къв си, що си, ама натрупай опит с каране, падане, DJ(а не "скоци") и тогава се пробвай. Не че ако си си наумил ще те спра, но ти ще съжаляваш... Както се казва- "много като тебе вече плакаха"
kaktosa написа:Като караш както ти казваш,защо не идваш с нас....Карам както искам,все пак затова съм си купил това колело.
kotka12 написа:kaktosa написа:Като караш както ти казваш,защо не идваш с нас....Карам както искам,все пак затова съм си купил това колело.
...
а например наградата за победителя ще е един юмрук в лицето на изгубилия
съгласен????
Нееее, тука му е мястото!kaktosa написа:Котка 12 имаш ли скайп,за да може да се разберем.Че вече темата не става за тука.
kotka12 написа:...
kotka12 написа:kaktosa написа:Като караш както ти казваш,защо не идваш с нас....Карам както искам,все пак затова съм си купил това колело.
а като те срещна ще ти предложа едно малко състезание
до произволно избрана от теб точка в планината
и обратно
като с теб ще кара мой приятел
а с мен - твой /ако може да издържи/
единствения показател ще е времето за изминаване на трасето
а например наградата за победителя ще е един юмрук в лицето на изгубилия
съгласен????
kaktosa написа:Котка 12 имаш ли скайп,за да може да се разберем.Че вече темата не става за тука.
kotka12 написа:kaktosa написа:Котка 12 имаш ли скайп,за да може да се разберем.Че вече темата не става за тука.
ПС извинявай, ама одеве се сетих да те питам
ти някога карал ли си с мен???
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта