От къде да си намеря...

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот fabienbarel » Пон Фев 11, 2008 7:09 pm

Проблема че трудно ще го направим
Аватар
fabienbarel

Рейтинг: 914

Мнениеот vaniopi4a » Пон Фев 11, 2008 7:35 pm

@JoK3rA-
Тая снимка май е от New World Disorder 8. Както и да е, ако някой ОЩЕ не е схванал за какво става дума, в началото на филма един скача и пада в такъв басейн с дунапренки.

пп. Fabien, до колкото си спомням ти участваше в New World Disorder 8.Даже съм ти гледал твойта част към 20-тина пъти (мн ти беше добро клипчето, ще ме научиш ли и мене на нещо някой ден :D ), защо не попиташ собствениците на Байк парка, в който са ви снимали, откъде са зели такива дунапренки. :D :rofl:
Me & [url=http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5388222]My
[/url]Bike
Аватар
vaniopi4a

Рейтинг: 982

Мнениеот JoK3rA » Пон Фев 11, 2008 7:44 pm

vaniopi4a написа:@JoK3rA-
Тая снимка май е от New World Disorder 8. Както и да е, ако някой ОЩЕ не е схванал за какво става дума, в началото на филма един скача и пада в такъв басейн с дунапренки.

Ми то хубу е от NWD. Исках да му покажа че такъв басейн не се използва за попивка на спийд джъмп.
Аватар
JoK3rA

Рейтинг: 1447

Мнениеот vaniopi4a » Пон Фев 11, 2008 9:22 pm

:agree:
Така де аз нишо не успорвам.
Между другото онзи на тоя басейн в NWD8 скача от 1 дървена рампа, наподобяваща Dirt jump и прай Backflip.
;) :) :agree:
пп. Аз съм го учил тоя. :D :rofl:
Me & [url=http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5388222]My
[/url]Bike
Аватар
vaniopi4a

Рейтинг: 982

Предишна

Назад към Бла - Бла