BikeArea написа:Ако ти трябва истински сервиз - Чачо е човека! ...
... когато е много зает не му се занимава с евтини колелета.
Silvestroff Gabrovo написа: на теб като не ти изнася просто не ходиш при него
People = Shit написа:...А това че не се занимавал с евтини колело говори за алчност (тва си е лично мое мнение)
да ти кажа честно..не съм влизал вътре
People = Shit написа: бул. "Никола Вапцаров" 125
People = Shit написа:дид мне...аз даже незнам къде е, това е при Гавазов
chefo111 написа:С Йордан Гавазов съм работили в една и съща фирма,но не го познавам лично,но мога да кажа че е много "голям" в тази област.Не знаех че си има сервизако имам някакви сериозни проблеми бих търсил само него
Nymphetamine написа:Друго нещо, което съм забелязал, е и насмешката и ироничното отношение към обикновени клиенти, търсещи нормални градски велосипеди и аксесоари за тях и не дотам запознати с материята (устройство на велосипеда, предлагани продукти и т.н.)
.
BikeArea написа:4. Иван Бобеков-Бобек - бивш състезател и треньор по колоездене - голям пич! Нашия съфорумец vladimir.dzhuvinov също може да гарантира за качеството на работата му като майстор. Разбира се има и недоволни - Kitolino например, но още преди да се е обадил искам да му напомня, че не е много прав, той знае защо.
Съветвам те да идеш точно при него, ако велосипеда ти не е "от скъпите".
ул. "Богомил" 68 Не съм 100% сигурен за номера, но там някъде е. Между СОУ "Паисий Хилендарски" и бул. "Източен" в основата на многоетажен блок.
BikeArea написа:4. Иван Бобеков-Бобек - бивш състезател и треньор по колоездене - голям пич! Нашия съфорумец vladimir.dzhuvinov също може да гарантира за качеството на работата му като майстор. Разбира се има и недоволни - Kitolino например, но още преди да се е обадил искам да му напомня, че не е много прав, той знае защо.
Съветвам те да идеш точно при него, ако велосипеда ти не е "от скъпите".
ул. "Богомил" 68 Не съм 100% сигурен за номера, но там някъде е. Между СОУ "Паисий Хилендарски" и бул. "Източен" в основата на многоетажен блок.
Nymphetamine написа:А за наплитане, подмяна на спици и центровка в Тандем изобщо недей ходи. Или при човека в двора срещу пожарната или намери Богдан.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта