Reactor написа:много,ама много тъп,брутален или нетактичен
InverT_BikeR написа:ми аз само минуси получавам и незнам защо![]()
опитвам се да пиша грамотно и на място, ама нещо не ме обича народа
![]()
Но все пак подкрепям системата защото всеки който може да ми цъкне минуса си е извоювал това право... така че по добре да си мAлча и да съм добър и ненатрапчив
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
HellBurn написа:На мен ми е все тая за този рейтинг, стига да мога да пиша из разделите във форума. Ако някой даде + съм благодарен, ако не значи не е сметнал, че съм заслужил и толкова.![]()
А, ако имах 1600 рейтинг бих цъкал повече плюсчета. Минус, бих дал на този който се заяжда, независимо дали с мен, или с някой друг.
HellBurn написа:А, ако имах 1600 рейтинг бих...
Alpina написа:HellBurn написа:А, ако имах 1600 рейтинг бих...
Ако цапа гащи!!!
А ти с подписа си дори, не изпълняваш малкото и елементарни правила тука, та какво да си говорим повече
1.Не разбрах сега какво ми има на подписа (не съм чел никъде какъв трябва да е подписа)
2. Какъв е проблема, че казвам какво би станало, ако имах 1600 рейтинг?
3. За това говорех! Без да има причина ти се заяждаш!
4. Не си нещо повече от мен като имаш 1931 рейтинг!
Reactor написа:Давам само "+" - чета.Ако нещо не ми допада някой пост,просто не гласувам.Трябва да е много,ама много тъп,брутален или нетактичен за да ме подразни та да се стигне до натискане на "-" - че.Мисля,че стимулирането с добро е правилната стратегия.
HellBurn написа:1.Не разбрах сега какво ми има на подписа (не съм чел никъде какъв трябва да е подписа)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта