MIRO A написа:Пич играй Call of Duty всичките без 4 и бая ше видиш. Всичко там е от реални събития.
Alpina написа:MIRO A написа:Пич играй Call of Duty всичките без 4 и бая ше видиш. Всичко там е от реални събития.
Това вече са големи глупости.
Да, серията е много реалистична и наистина заслужава да се игра е, а удоволствието е огромно.![]()
Но да твърдиш, че е по реални събития. След като битките винаги са различни
FireFoXa написа:Пърл Харбър и той къртиПак е втората световна
А Враг пред портите непременно го гледай... велик филм, един от любимите ми редом с Пърл Харбър
Sp3c7r3 написа:"Звезда" и разбира се, според мен черешката на тортата "Иди и смотри"
Убийствен филм!kotka12 написа:Sp3c7r3 написа:"Звезда" и разбира се, според мен черешката на тортата "Иди и смотри"
няма как да съм по-съгласен![]()
![]()
SpoileR написа:"Взвод"?
"Добро утро Виетнам",
"Апокалипсис сега".......
"Добро утро Виетнам",
"Бяхме войници",
"Списъкът на Шиндлер"(много силен филм...нищо, че не е точно по темата)...
"Пърл Харбър"... няма да коментирам....просто този филм е може би единствения, на който се разревах като путчица ...
"Добро утро Виетнам",
"Бяхме войници",
"Списъкът на Шиндлер"(много силен филм...нищо, че не е точно по темата)...
argon написа:За мен, невероятен филм, правен за войната е "Животът е прекрасен" (La vita e bella), На Роберто Бенини. Но знай, че няма да гледаш пищни бойни действия и брилянтни стратегий, а човешка история на фона на безумието на войната. Подобен филм е и Пианистът. Давам ти го само, като отправна точка, но не очаквай същото въздействие.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта