bikerider написа:1. Оправя се трафика чрез реконструкции на пътните артерии, изграждане на нови, и.т.н.
2. Изгражда се система от надземни многоетажни гаражи (начинание отдавна доказало се по света като печелившо).
2. София започва да се чисти като нормален европейски град.
3. "Софиянци" започват да пазят чистота, вместо да чакат някой да им рине лайната.
4. "Софиянци" започват да плащат за гаражи и престават да спират където им скимне.
5. Центъра се затваря за коли (това какво ще помогне на велосипедистите от Люлин ти ще ми кажеш).
6. Изграждат се велоалеи в предвидените за това места по време на реконструкциите на пътните артерии (на мястото на отчуждени и съборени сгради и прочие и прочие).
7. Налага се жесток контрол над спазването на ЗДП и поведението на шофьорите спрямо велосипедистите.
Натиск няма, защото колоездачите или велосипедистите са малко, а са малко, защото не е удобно да се придвижваш с велосипед. Не е удобно, защото:Admin написа:...Начинанието за момента наистина е обречено. Доколкото знам, общината не е много навита да включва такива "екстри" в устройствените планове, защото ако го направи, после някой може да я натиска и да ги изпълни. Разбира се, нежеланието на общината е нещо поправимо, ако има достатъчен обществен натиск. Разбира се, такъв няма. Като го заима, може и да стане нещо...
bodo написа: Нотиск няма, защото колоездачите или велосипедистите са малко, а са малко, защото не е удобно да се придвижваш с велосипед. Не е удобно, защото:
а. няма къде да го паркираш безопасно
б. опасно е да караш по големите улици
в. има много неясноти в ЗДП относно велосипедистите
Според мен изграждането на паркинги за велосипеди и създаването на финансова принуда (такса за влизане с кола в центъра или друго) ще увеличи броя на колоездачите. При голям брой колоездачи общината естествено ще трябва да осигули пътища за придвижването им.
ramam написа:и с колата им е по приятно от колкото с рейса
ramam написа:5. Искам също да може да си качиш безплатно колелото в Метрото както това е направено в Германия. Това помага за решаването на транспортния проблем.
PtD написа:А пък did кристално обясни, че във всички останали видове транспорт се возят.
PtD написа:@LiFo, за София виждам един-единствен начин - да се направи карането на кола в центъра финансово обременяващо.
PtD написа:@LiFo, за София виждам един-единствен начин - да се направи карането на кола в центъра финансово обременяващо.
Alpina написа:PtD написа:@LiFo, за София виждам един-единствен начин - да се направи карането на кола в центъра финансово обременяващо.
А защо не се направи возенето в градския транспорт финансови изгодно, вместо предлагания от теб вариянт?
Alpina написа:Аз пък виждам друго - да се направи возенето в градския транспорт финансови изгодно, вместо предлагания от теб вариянт?
В края на краищата придвижването с автомобил е лукс, а не конституционно право.
PtD написа:П.П. За мен лично появата на велоалеи ще е повече в ущърб, защото ще бъда принуден да карам по тях, вместо да практикувам сегашния си стил, който до съвършенство докарва шофьорите в истерия.
Alpina написа:Аз пък виждам друго - да се направи возенето в градския транспорт финансови изгодно, вместо предлагания от теб вариянт?
Alpina написа:Браво![]()
После защо било такова отношението им към нас
БРАВО!!!
PtD написа:Alpina написа:PtD написа:@Alpina, широко ти е около врата... Като те бутне 2-3 пъти кола, да видим дали така войнствено ще отричаш тротоарите.
Там е работата, че не карам така, че да ме бутне някоя кола![]()
Наивник!
Пак ще си говорим по въпроса след време (не дай Боже!).
PtD написа:Нищо не тълкувам; което не е записано като твое право в Конституцията се явява бонус, т.е. никой не ти го дължи. В тази графа спада и придвижването с автомобил.
PtD написа:Мен ме е бутала кола НА ТРОТОАРА, и са ме засичали пак НА ТРОТОАРА.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта