VALKS написа:Здравейте! Реших да си боядисам спиците черни и се чудя дали може да имам разни проблеми завбъдещеСъщо така каква марка спрей бихте ми препоръчали
И как мислите, че ще е по- добре: матови или гланцов
nikitoMTB написа:Какви проблеми например?Само не трябва да боядисваш ниплите за да могат да се развиват и завиват по-лесно,а и боята върху тях ще замине.
Мата е много по-добре
ClImBeR4Oo написа:nikitoMTB написа:Какви проблеми например?Само не трябва да боядисваш ниплите за да могат да се развиват и завиват по-лесно,а и боята върху тях ще замине.
Мата е много по-добре
напълно те подкрепям![]()
и все пак защо са ти черни спици? ЗА ГЪЗАРИЯ?
XeDoX написа:Ако ги изчистя с обезмаслител,да ги надера със ситна шкурка и отида на прахово боядисване дали ще държи? Защото спрея ще стане на люспи...или дайте някой e-shop да поразгледам черни спици
VALKS написа:XeDoX написа:Ако ги изчистя с обезмаслител,да ги надера със ситна шкурка и отида на прахово боядисване дали ще държи? Защото спрея ще стане на люспи...или дайте някой e-shop да поразгледам черни спици
Точно търся за черни, но не намирам
VALKS написа:И колко горе долу излиза с праховото? Само частите са ~25
InverT_BikeR написа:VALKS написа:И колко горе долу излиза с праховото? Само частите са ~25
ами последния път се сабрахме доста хора и за 2 шини, кормило, прожина, 3 преходника, ~ 10 спейсъра и там некфи дреболии, плоча и още нещо ни зеха 5 лева![]()
![]()
did написа:VALKS написа:Здравейте! Реших да си боядисам спиците черни и се чудя дали може да имам разни проблеми завбъдещеСъщо така каква марка спрей бихте ми препоръчали
И как мислите, че ще е по- добре: матови или гланцов
Няма проблем да се направят спиците черни. Трябват ти следните неща:
1. качествен спрей - обезмаслител;
2. спрей-основа и
3. спрей-боя
4. 32 нови черни спици.
Процедурата е следната:
1. Цапаш, мажеш, пръскаш и квото се сетиш с първите три;
2. Разплиташ каплата и я наплиташ с новите, фабрично черни спици;
3. Изхвърляш старите, нахлепани със спрейове спици на подходящо място;
4. Караш.
wuminator написа: .. много яки неща могат да станат.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта