Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
gjfts написа:яко е![]()
![]()
ама вие друга работа нямате ли си бе лентяи такива хахахахахахаха
bikerider написа:foxrider написа:Влиза се през отвора върти се на празен оборот докато отвора не премине от другата страна. И излизаш![]()
Тва е идеално за Хамстера!
k0cTaHeB написа:Пък ако сега вземете триона,чуковете и брадвите и си изкарате цялото свободно време на превръщането на макета в реалност,равни няма да имате.
k0cTaHeB написа:Пък ако сега вземете триона,чуковете и брадвите и си изкарате цялото свободно време на превръщането на макета в реалност,равни няма да имате.
П.п.: ДА попитам това със какво ги лепите локтайт или нещо друго ? Със обикновенно лепило за хартия ще стане ли ?
с едни приятели си наприхме и на нас ни го 4упихаkillvanrea написа:k0cTaHeB написа:Пък ако сега вземете триона,чуковете и брадвите и си изкарате цялото свободно време на превръщането на макета в реалност,равни няма да имате.
Добра идея но кибрита струва 5ст и има около 40 клечки, а едно дърво не струва даже и 5ст да не става въпрос за цели 40. Място в къщи навсякаде по рафтове, шкафова и т.н., а на вън като го направиш някаде някои ще го разбие. Мисалта ми беше ако имаше средства и място("легално" да може никои да не го бута) може да построим но няма за жалост
. Аде успех на всички майстори и архитекти
![]()
П.п.: ДА попитам това със какво ги лепите локтайт или нещо друго ? Със обикновенно лепило за хартия ще стане ли ?
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта