Безопастност на джижението

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот bikerider » Съб Сеп 25, 2004 12:36 am

прочети пак темата и я осмисли на чисто - белким ти просветне.

относно как мога това и онова - еми мога. така виждам нещата, така ги казвам. не претендирам за изчерпателност. още въпроси?
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот C_Mo » Съб Сеп 25, 2004 8:04 am

[quote="bikerider"]

Има огромно значение.
Ако рекламираш на състезание, ще спечелиш фенове нахъсани да си купят DH колела - бърза и лесна печалба.
Вие си мислите "боли ме за сърцата на хората, искаме нещо срещу рекламата си".
[/quote]

Не виждам какъв е проблема да се организират състезания и да се рекламира по тях - случва се по цял свят защо да не става и в България?

Предположението ти за "бърза и лесна печалба" е нелепо имайки предвид пазарния дял на този тип компоненти.

Не си мисля това.

[quote="bikerider"]
Точно тук се крие разликата - Шимано умеят да гледат далеч напред за разлика от НюВижън/БАС.
[/quote]

Маркетинговата машина на Шимано е по-силна, за момента така стоят нещата...

[quote="bikerider"]
И още нещо, щото пак си вкара автогол - като сте толкова загрижени за карането в планината, защо не помогнете с пари и лобиране да се регламентират нещата с пътеките? Защо мислите само за платени байк-паркове? Защо ли? Казах го по-горе.
[/quote]

Търпение, колоездачо... търпение. Правиш прибързани изводи.

[quote="bikerider"]
Симо, последно пука ли ви или не за хората които загиват?
[/quote]

Пука ми... пука ми и за гладуващите деца в Сомалия - затова по празниците купувам картички на UNICEF.

[quote="bikerider"]
Пак не сте си сверили позициите с Агента - поне като сипете популизми и месиански визии за спорта излезте с еднакви версии. Хем ви пука за хората, които загиват по улиците и за близките им, хем организирате планински състезания и казвате, че не искате да рекламирате на шествия за безопасни улици, защото нямало получите нищо срещу рекламата. По-точен пример за лицемерие едва ли може да се даде.
[/quote]

За пореден път интерпретираш погрешно кой какво е казал и лепваш мношественото число, много досаден навик. Както казва тучо чучо, но по друг въпрос, "Не е редно, някак си..."

Конкретно:
[quote]
Хем ви пука за хората, които загиват по улиците и за близките им,
[/quote]

По този въпрос се разбрахме...

[quote]
хем организирате планински състезания
[/quote]

ОК това го правим.
[quote]и казвате, че не искате да рекламирате на шествия за безопасни улици, защото нямало получите нищо срещу рекламата.
[/quote]

Това никой не го е казал. Ако ти се занимава прегледай пак темата.
... да си виждал RedBull и Shark да рекламират на едно и също място...
[quote]
По-точен пример за лицемерие едва ли може да се даде.
[/quote]

Като изясниме горните неща, ще говорим и по този въпрос.
Аватар
C_Mo

Мнениеот C_Mo » Съб Сеп 25, 2004 8:21 am

[quote="тучо чучо"]

[quote="AgentOrange"]

[quote="bikerider"]
Защо мислите само за платени байк-паркове?[/quote]

Пазете се, Марто чете мисли :laugh::laugh::bowdown:

Излиянията тип "ах вие меркантилни копеленца" вече стават банални. Правим това, което можем, и това, което е реално постижимо. Който иска да яхва вълната на общественото недоволство с омайни приказки за алеи и други такива мъгляви утопии - прав му път. Видя се колко са загрижени организаторите на шествието, след като от шивача и едно най-елементарно RIP не чухме за загиналия...

Ако искаш - говори още. Аз бях до тук с темата, писна ми да си губя времето.
[/quote]

Аха, сега пак Шивача ви е виновен за нещо... :xx(:
Чудно ми е, защо винаги когато нещо не е наред в "Българското планинско колоездене" според БАС/Ню вижън, са виновни Веломания/Драго/Шивача?!?! Стига бе, момчета!!! Като толкова ви смущават, ами идете при тях и се разберете - вярвам няма да ви ухапят. Ама спрете да лаете нахалост, излагате се! Не е редно, някак си, да серете непрестанно по тях, особено в най-четения форум. Все пак има и млади и неопитни момчета тук, които лесно се поддават на "месиянските" ви изявления. Не е коректно, мисля!
[/quote]

Всяко наше мнение ли се възприема като официално становище на структурата, в коята работим? Ако е така да си добавиме в подписа кратък "disclaimer"...за някои въпроси е така за други не.
Аватар
C_Mo

Мнениеот bikerider » Съб Сеп 25, 2004 11:52 am

[quote="xtr"]
Всяко наше мнение ли се възприема като официално становище на структурата, в коята работим? Ако е така да си добавиме в подписа кратък "disclaimer"...за някои въпроси е така за други не.
[/quote]

Това трябва вие да уточните.
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Съб Сеп 25, 2004 12:02 pm

[quote="xtr"]
Не виждам какъв е проблема да се организират състезания и да се рекламира по тях - случва се по цял свят защо да не става и в България?
[/quote]

Не се измъквай - въпроса е, че организирате само състезания и никога нищо общественополезно за разлика от конкурентите ви от Веломания, които оплювате постоянно, че ви правят дъмпинг. Правят други неща както се видя и то доста по-полезни за всички нас. Но това си е ваш проблем, не мой.

[quote="bikerider"]
Маркетинговата машина на Шимано е по-силна, за момента така стоят нещата...
[/quote]

Точно така - по-силна е. Затова имаше стикери на Шимано вместо ваши. Шимано са тооолкова по-силни от вас - могат да печатат стикери, вие не. Могат да застанат зад протест за безопасни улици, вие не. Ок, нека да ги наречем по-силни (аз лично ги наричам по-умни) - това не променя изобщо нещата.

[quote="bikerider"]
Търпение, колоездачо... търпение. Правиш прибързани изводи.
[/quote]

Тепърва предстои да се види дали си вадя прибързани изводи или не.

[quote="xtr"]
Това никой не го е казал. Ако ти се занимава прегледай пак темата.
[/quote]

Прегледай си последните два поста и пак ми кажи, че не си казвал такова нещо. Мързи ме да те накова с цитати от постовете ти.

Изобщо, твърде се отклонихме от темата и досадихме на всички.
Тук ставаше дума за това какво може да се направи да се подобри положението по улиците. За това говорехме, преди Агента да се изкаже цинично в стил "последна инстанция".
Аватар
bikerider

Мнениеот C_Mo » Съб Сеп 25, 2004 12:31 pm

[quote="bikerider"]
Прегледай си последните два поста и пак ми кажи, че не си казвал такова нещо. Мързи ме да те накова с цитати от постовете ти.
[/quote]

Накови ме.
Извади ми къде съм казал:
"не искаме да рекламираме на шествия за безопасни улици, защото няма да получим нищо срещу рекламата".

След като го направиш спирам да ти отговарям по темата, ще се ръчкаме по други въпроси.
Аватар
C_Mo

Мнениеот bikerider » Нед Сеп 26, 2004 4:52 pm

[quote="xtr"]

[quote="bikerider"]
[/quote]

Накови ме.
Извади ми къде съм казал:
"не искаме да рекламираме на шествия за безопасни улици, защото няма да получим нищо срещу рекламата".

След като го направиш спирам да ти отговарям по темата, ще се ръчкаме по други въпроси.
[/quote]

Моля - щом искаш...

[quote="xtr"]
Докато не се вижда шанс за промяна в обозримо бъдеще, предпочитам да се [b][u]РЕКАЛМИРА на хората каране в планината, а не оцеляване по улиците[/u][/b].

Както се сещаш безплатен обяд няма, каквото и да се направи някой трябва да се бръкне за пари.[b][u] При което очаква НЕЩО в замяна на парите си. [/u][/b]
[/quote]

Ако не разбираш какво си казал, наистина няма смисъл да продължаваме...
Аватар
bikerider

Мнениеот Tupekc » Пон Сеп 27, 2004 12:30 am

Лека му пръст на момчето.. нека почива в мир. :(
Аз съм от град Варна, не живея в много оживен квартал но карам доста чесно в оживените места на града, страх ме е вече като излизам от нас с колелото, но не от това, че ще падна някъде или ще се пребия от някой стълби, ами от това че именно някои бонак ще ме отнесе с колата си и после ще ми каже "Ало майкия де караш ве щи иба майката!"
Сега вече арзбирам майка ми..
Хора! Трябва да се направи нещо в тас пуста държава ве мамка му!
Не става то так.. трябва да се действа!
Аватар
Tupekc

Рейтинг: 1204

Предишна

Назад към Архив