[quote="тучо чучо"]
[quote="AgentOrange"]
[quote="bikerider"]
Защо мислите само за платени байк-паркове?[/quote]
Пазете се, Марто чете мисли

:laugh::bowdown:
Излиянията тип "ах вие меркантилни копеленца" вече стават банални. Правим това, което можем, и това, което е реално постижимо. Който иска да яхва вълната на общественото недоволство с омайни приказки за алеи и други такива мъгляви утопии - прав му път. Видя се колко са загрижени организаторите на шествието, след като от шивача и едно най-елементарно RIP не чухме за загиналия...
Ако искаш - говори още. Аз бях до тук с темата, писна ми да си губя времето.
[/quote]
Аха, сега пак Шивача ви е виновен за нещо...
Чудно ми е, защо винаги когато нещо не е наред в "Българското планинско колоездене" според БАС/Ню вижън, са виновни Веломания/Драго/Шивача?!?! Стига бе, момчета!!! Като толкова ви смущават, ами идете при тях и се разберете - вярвам няма да ви ухапят. Ама спрете да лаете нахалост, излагате се! Не е редно, някак си, да серете непрестанно по тях, особено в най-четения форум. Все пак има и млади и неопитни момчета тук, които лесно се поддават на "месиянските" ви изявления. Не е коректно, мисля!
[/quote]
Всяко наше мнение ли се възприема като официално становище на структурата, в коята работим? Ако е така да си добавиме в подписа кратък "disclaimer"...за някои въпроси е така за други не.