Yavkata написа:Честито и от мен!!TeDo_BaPHa написа:Да си жив и здрав и догодина с нов байк![]()
![]()
![]()
Защо?
Защото винаги има нещо "по-"

Yavkata написа:Честито и от мен!!TeDo_BaPHa написа:Да си жив и здрав и догодина с нов байк![]()
![]()
![]()
Защо?
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Yavkata написа:Честито и от мен!!TeDo_BaPHa написа:Да си жив и здрав и догодина с нов байк![]()
![]()
![]()
Защо?
did написа:TeDo_BaPHa написа:Yavkata написа:Честито и от мен!!TeDo_BaPHa написа:Да си жив и здрав и догодина с нов байк![]()
![]()
![]()
Защо?
може и да си умно момче, но житейската ти философия е още доста зелена
Ако винаги мислиш, че има нещо "по-", никога няма да си щастлив от настоящето. Струва ми се, че Reactor вече е минал тоя етап и се е научил да цени това, което има, защото то е МНОГО. Факт, че жена му го поздравява тук и го подкрепя е много по-важен от това каква рамка ще кара след 1 година.
В този смисъл, пожеланието ти наистина е детско и наивничко
@Reactor: Let the mouse be with you
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта