Айдее, чакаме снимки

Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Ozzie написа:Снимки евентуално утре.
Ако не свършат батериите на сапунерката.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
masterv написа:много бързо си я зглобил браво- един съвет, като гледам снимките, тази рамка не става за DH или всякакви други аграрштини - така че по- внимателно и да сия я караш със здраве
ACID BURN написа:Суперррр!!!Много добър!Завиждам ти адски мн.Много яко колело се е получило!Да си го караш със здраве и с мн безавврийни карания.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта