Малко помощ ...

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Малко помощ ...

Мнениеот MIRO A » Вто Мар 04, 2008 10:22 pm

Търся си работа някъде да бачкам всяка събота, но понеже нямам 18 не е лесно намирането на такава. Някои може ли да ми каже къде мога да се пробвам за работа. Имах предложение, но не стана и сега търся друго (требе да съберем още кинти за новия байк ;) ). Та ако имате някакви предложения моля ма много моля HELP MEEEE
Live free or die trying
Аватар
MIRO A

Рейтинг: 971

Re: Малко помощ ...

Мнениеот bobiracing059 » Вто Мар 04, 2008 10:28 pm

MIRO A написа:Търся си работа някъде да бачкам всяка събота, но понеже нямам 18 не е лесно намирането на такава. Някои може ли да ми каже къде мога да се пробвам за работа. Имах предложение, но не стана и сега търся друго (требе да съберем още кинти за новия байк ;) ). Та ако имате някакви предложения моля ма много моля HELP MEEEE

Мислил ли си за бачкане на строеж,чувал съм,че дават добри кинти. ;) :beer:
Ram Bikes Team
Аватар
bobiracing059

Рейтинг: 1317

Re: Малко помощ ...

Мнениеот MIRO A » Вто Мар 04, 2008 10:31 pm

bobiracing059 написа:
MIRO A написа:Търся си работа някъде да бачкам всяка събота, но понеже нямам 18 не е лесно намирането на такава. Някои може ли да ми каже къде мога да се пробвам за работа. Имах предложение, но не стана и сега търся друго (требе да съберем още кинти за новия байк ;) ). Та ако имате някакви предложения моля ма много моля HELP MEEEE

Мислил ли си за бачкане на строеж,чувал съм,че дават добри кинти. ;) :beer:

Само за събота не става. Нали се сещаш, че като си излеят бетона в петък и събота требва да стегне, бригадирите не викат работниците и така пестят от надница. И не става така.

Мислех евентуално в някои магазин, некой склад ала бала....
Live free or die trying
Аватар
MIRO A

Мнениеот Isidor » Вто Мар 04, 2008 10:41 pm

До колкото съм чувал ти трябват 16 години, за да започнеш да работиш нещо :dunno:
Rides: Santa Cruz Heckler with Fox DHX 5.0
Аватар
Isidor

Рейтинг: 1533

Мнениеот MIRO A » Вто Мар 04, 2008 11:10 pm

Ми на 15 вече работих това лято, просто ти трбват няколко документа за съгласие от социалните - формалности.
Live free or die trying
Аватар
MIRO A

Мнениеот Мъро » Сря Мар 05, 2008 4:12 pm

Само за един работен ден от седмицата ме съмнява да намериш нещо, освен ако не е строго специфичен труд, от който ще има нужда само толкова на седмица. Иначе никой няма да се занимава...
100km/h не е скорост, а време да превключиш на втора!
Аватар
Мъро

Рейтинг: 1635

Мнениеот kikon » Сря Мар 05, 2008 10:09 pm

Можеш да си намериш почасова работа като промотър или нещо такова. Можеш да работиш в печатница, но там е предимно нощем и е доста зациклящо.
Виж около вас какво има - магазини, компютърни клубове, сервизи, заведения...
Имай предвид, че би ти било много по-лесно и приятно, ако работиш нещо, от което разбираш, затова трябва да знаеш какво искаш.
Погледни в сайтовете за работа, има разни обяви за почасова работа, попрочети и в разни студентски форуми.

Аз съм на мнение, че за един ден не си заслужава и че можеш да се занимаваш с по-полезни и приятни неща ;) :)
Flow like water down the hill.

http://keekie.me/
Аватар
kikon

Рейтинг: 2000

Мнениеот danislav_qmghp » Сря Мар 05, 2008 11:30 pm

автомивка

сергия за плодове мин.25 на ден (в ст.град е пълно)

макдоналдс- ходиш за колкото и когато поискаш 2.5лв на час
имам нужда от плюсоже !!

скайп danislav_qmghp
danislav_qmghp

Рейтинг: 991

Назад към Бла - Бла