wuminator написа:само да кажа че става въпрос за магазина на центъра по хигиена който е отвратително организиран и лошо снабден ... когато купувам нещо си го поръчвам директно от Нина... та искам да кажа че съм недоволен само от магазина на хигиената ...
MIRO A написа:Абе а къде се намира точно: към Била или към пазара Иван Вазов?
Charger92BG написа:MIRO A написа:Абе а къде се намира точно: към Била или към пазара Иван Вазов?
днес ше се поразходя до там и щи кажа (стига да го намеря)
ShadowBoy написа:Започвам да се дразня,че не живея в София.
Charger92BG написа:Някой да е минавал днес, за да каже дали е отворено, че ми трябва ?
winger написа:Та някой до сега влязал ли е в този магазин? Работи ли вече според работното време ?
hellman написа:winger написа:Та някой до сега влязал ли е в този магазин? Работи ли вече според работното време ?
Да!Вече си работи нормално(поне аз така го хващам), даже утре ще намина, че си харесах нещо.
Да, блокът е 7, номера определено не е 7. Иначе се вижда от далече малко след като пресечеш бул Гоце в посока Бояна..F1-MAN написа:Адресът все пак не се ли води на номер 57 или 59, а блокът в който се намира да е 7?
MIRO A написа:И аз съм оставал няколко пъти разочарован от снабдеността на магазина, но иначе момчетата са пичове.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 281 госта