baba meca написа: Скоро се говореше по новините, че контрольорите вече не могат да глобяват, или нещо такова. Аз разбрал, недоразбрал реших да не си вадя карта този месец(за 1 път от 2 години).Е оказа се, че гнусните нищожества са в правото си да глобяват, стига на мястото да присъства К**а ми Янко от системата на МВР.Като момче от провинцията, моя милост реши да мине тънко и просто ги игнорирах,и си тръгнах пеша през квартала, но тогава естествено силите на реда ме застигнаха.В правото си на гражданин реших да паля джапанките през добре познатия ми квартал(с надеждата,че полицаят ще предпочете да се натиска с дъртите контрольорки и ще ме остави на мира). В последствие бях застигнат от дългата спаружена ръка на закона и вкаран в патрулка. Това беше момента, в който свободолюбивият ми дух се пречупи и си платих глобата на(как да го кажа най мило) одъртелите алкохолици, незаслужаващи да дишат друго,освен миризмата на кравешки екскременти.
Предполагам, че темата ми няма да е полезна на никого, но за мен важното е да си излея мъката.Който държи, да ми бие минусите - не ми пука.Сигурен съм, че ще се изпише много в защита на държавните служителчета.И пожелавам на всички никога да не им вадят изкараните с пот на челото "грешни" 7 лева.

И кво искаш да ни кажеш, че си ПРОСТ СЕЛЯНИН БЕЗ КАПКА МОЗЪК?!(да се отбележи не провинциалист, ти си селянин)
Цената на билетите заради теб е такава, качеството на транспорта също.
Заради шибаняци като теб плащам по 70 ст билет за еднократно пътуване и се возя в претъпкан икарус на 30 години.
И факта, че говориш така за силите на реда говори само за високата ти култура откъдето и да си я взел.
Запознай се поне с един, един ти трябва за да разбереш всички.
@sando g
Баце, като нямаш билет върти, никой не ти е длъжен да ти поема превоза,
ако не си с колело, ОДИ ПЕШ!
На мен никой не ми е длъжен да ми сипва нафта в алфата,
ако имам пари> моля всяка бензиностанция, цар и господат,
като нямаш си се оправяш, никой не ти е длъжен.
И моля не бъркайте понятието обществен с безплатен.
Ако още не осъзнавате разликата, опитайте с тълковен речник, не хапе.
@baba meca
Айде fuck you very much и дано си умираш по кофите и РПУ-тата
И много моля господата модератори да не цензурират. Към простаците с простутия.