THEZOGGO написа:Предложете някакъв шок с заключване и преливник.По възможност с мека пружина нещо от рода на 550 - 600 Lbr.
outfaced написа: за комфортно каране нагоре има нужда от гейт или пропедал или SPV или там според зависи от кой е шока, съответна система за подтискане на клатенето
THEZOGGO написа:Здравейте.Бихте ли споделили впечатления от работата на ето това:
http://www.ridespot.net/product_info.ph ... cts_id=295
Някой карал ли е такъв шок как работи и т.н. Мисля да сменя оригиналния Арио 2.1 с такъв като от линка поради това че мисля да карам малко по здраво на долу.
Дайте мнения защото от тия задни амортесьори не разбирам много.
До сега съм карал все твърдаци, като изключим един Интер байк които наполовина ми откраднаха, но той не се брой така че плс. коментирайте.
THEZOGGO написа:Помислих че с пружинен шок ще върви по добре.
THEZOGGO написа:Здравейте.Бихте ли споделили впечатления от работата на ето това:
http://www.ridespot.net/product_info.ph ... cts_id=295
Някой карал ли е такъв шок как работи и т.н.
Ozzie написа:Аз съм с такъв точно на АМ. Някъде от края на април 2006г.Карам го на пълния ход на рамката (150 мм.) и си работи много добре.
THEZOGGO написа:Повече от 450 лв за заден шок не ми се дават - бедни студентикакво да се прави.
Благодаря на всички за информациията, предвид не достатачния ми бюджет ще поръчам Метел РП, не съм про, откровено съм абсолютно начинаещ в тези задни окачвания и мисля че като за начало е добре, дай боже след време да замогна, задобрея, усвоя техниките на каране, тогава ще се насоча към нещо по сериозно.
Лека нощ на всички.
Едит:
Еее, после ще пиша отзиви като го тествам, макар и да нямам база за сравнение, но обещавам ще натрупам опит
Ozzie написа:...
Alien също кара с такъв, така че може да сподели и той нещо.
markata написа:Общото беше ,че имаше впредвид ,че от скачането на малките умръзнали ми скокчета в морската градина дето са по 120-140см (Няма просто по-големи) ми се вдига адреналина и за това се припотявам.И не се прави пак на ударен ,че не си имал това впредвид!!!И да знаеш ,че това не е чат но понеже се дразниш с мене съм принуден да отговарям на глупавите ти постове и може би и да получавам по-късно минуси.И не си мисли ,че не знам на кои телефон да звънна.И защо си мислиш ,че ще се пребия от малкото дропче (2 метра) без попивка дай нещо по-голямо но с попивка!
Ozzie написа:@markata
Докато не престанеш да правиш 2 метра drop-to-flat, какъвто и амортисьор да сложиш на колелото ще го строшиш.markata написа:Общото беше ,че имаше впредвид ,че от скачането на малките умръзнали ми скокчета в морската градина дето са по 120-140см (Няма просто по-големи) ми се вдига адреналина и за това се припотявам.И не се прави пак на ударен ,че не си имал това впредвид!!!И да знаеш ,че това не е чат но понеже се дразниш с мене съм принуден да отговарям на глупавите ти постове и може би и да получавам по-късно минуси.И не си мисли ,че не знам на кои телефон да звънна.И защо си мислиш ,че ще се пребия от малкото дропче (2 метра) без попивка дай нещо по-голямо но с попивка!
markata написа:Усещам ,че този път с малко пари няма да мина.А какъв пружинен шок може да ми свърши работа?Какво да търся,за какво да събирам пружинен или газов?
markata написа:Мерси за съветите така като гледам май арио 2,2 ще е шока които ще си купя като събера пари и ще е 2 ра ръка.Сега ще разгледам и фоксовете.
Ozzie написа:Не отговори на въпроса ми, дали ще спреш да скачаш от два метра на равно (без попивка)...
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта