Уффф, карането е било днес....за съжаление и аз и двата дни бях зает..., с нетърпение очаквам другата събота и неделя...и с нетърпение очквам фото от днес...Antares написа:Това за утре (Събота) ли е? Защото ако да - 99% няма да мога...
Ехх... да беше писал някой.....
Antares написа:Ехх... да беше писал някой
chincho написа:Предишната вечер по новините и в интернет прогнозата беше много лоша.
...Тенкю, дет се вика...черпим ентусиазъм и от вас...Silvestroff Gabrovo написа:Браво колеги кефите ме с ентусиазма си,и не пропускате уикенд.
Да, за другата седмица ще взема да звънна, ако имам възможност да карам
Antares написа:Да, за другата седмица ще взема да звънна, ако имам възможност да карам
Nedo написа:А да попипам - така де да попитам
ДЕ ЩЕ СЕ КАРА ЩОТ НЕ МА ЗДЪРЖА
bokichaa написа:За излет в Неделя се спряхме на....
ТОЗИ МАРШРУТ...
...всеки желаещ е поканен, целта е приятно прекаран ден в планината.
До петък или най-късно събота ще уточним час и място на тръгване, в най-вероятен формат:ПРИМЕРНО: 11.00h на бул.България пред Била.
Ако успеем да оправим на Mouse колелцето - идваме.
трябва да тествам, като как е със задна спирачка по чукарите
chincho написа:Е защо в неделя ??? Не е ли по-добре в събота такаче в понеделник за работа да сме читави...
chincho написа:Ми аз не работя ама съм на лекции цял ден... и каква е причината да не е в сабота ???
bokichaa написа:За излет в Неделя се спряхме на....
ТОЗИ МАРШРУТ...
...всеки желаещ е поканен, целта е приятно прекаран ден в планината.
До петък или най-късно събота ще уточним час и място на тръгване, в най-вероятен формат:ПРИМЕРНО: 11.00h на бул.България пред Била.
Antares написа:А Събота ли ще се кара или Неделя? Че по принцип предпочитам Съботата да се разходя из града и да си купя накрая наколенки
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта