Alpina написа:Миналата годиан скачах от там и съвета ми е, понеже имаше сглупили да не се сетят - не яжте преди това.
Грозна гледка е да видиш как момиче повръща с главата надолу![]()
HepBeH_XaMcTep написа:хм.... ще станат добри снимки при "наказателни скокове"
C_Mo написа:HepBeH_XaMcTep написа:хм.... ще станат добри снимки при "наказателни скокове"
http://vbox7.com/play:41b33514
Alpina написа:На мен ми беше най-гадно, когато въжето ме дръпна нагоре и пак тръгнах надолу. Усещането беше, че както съм вързан само около глезените, превръзката тръгнава да се измъква и стигна до петите, после пак нагоре и отново имах чувството, че всеки момент краката ми, ще се измъкнат. Беше откачено като си представях, как се случва. После мацката ми каза, че много хора имало това усещане, ама не се успокоих, че нямало проблем.
Интересното е че ми стана зле, около 10 мин след като се бях качил на моста отново.
В същия ден доиде един дебеловрат фен и скочи два пъти, втория обаче беше жесток. Казаха му че нямало смисъл да е като първия и трябваше да скочи назад, като въжето е хванато пред корема му... както и да е, мина от другата страна, негов приятел го държеше за ръцете и трябваше да се разберат кога да се пуснат, обаче бяха дали сигнал на втория, че всичко и готово и той се направи че го изпсна и почна да протяга руце да го хване пак... не искам да ви казвам каква беше физиономията на летящия надолу, преди да го дръпне въжето и да разбере, че всичко е на ред :rofl:
airborneone написа:Любимо изречение към скачащия (точно в момента след като е скочи)
Ей чакай бе, въжето...
dhman написа:+1
Единствената ми питанка е, ще трябва ли да се заплаща нещо?
Ми да взема и аз да се метна аairborneone написа:dhman написа:+1
ми то... безплатен обяд...
цената е 50лв за неорганизирани.
има 20% намаление за група над 5 (което вече сме)
има 10% намаление за учащи.
ще се чуем с фирмата около 20ти да кажа точна цифра на скачачите
и се надявам да ми дадът по-голяма отстъпка.
airborneone написа:dhman написа:+1
ми то... безплатен обяд...
цената е 50лв за неорганизирани.
има 20% намаление за група над 5 (което вече сме)
има 10% намаление за учащи.
ще се чуем с фирмата около 20ти да кажа точна цифра на скачачите
и се надявам да ми дадът по-голяма отстъпка.
Не се праиииии, идвай ще бъде фънAlpina написа:Много ми се иска и аз да го направя, но доста ме е страх
Alpina написа:Какво повече инфо очакчаш бре?
Да скачаш безплатно ли искаш?
И без това само приказваш
Crimson написа:Не се праиииии, идвай ще бъде фънAlpina написа:Много ми се иска и аз да го направя, но доста ме е страхПа ако те хване шубето здраве да е
![]()
Alpina написа:Crimson написа:Не се праиииии, идвай ще бъде фънAlpina написа:Много ми се иска и аз да го направя, но доста ме е страхПа ако те хване шубето здраве да е
![]()
Деа, ще дойда![]()
Като тръгнеме да се разбираме, кой кога с какво, да знаете, че при мен може да се возят още 3-ма, ако ще им стиска
Alpina написа:Заповядай, аз ще си взема резервен шофер за обратниа път. Че когато скочих преди, 10-тина минути след като бях стъпил пак на моста ми стана толкова зле, че не бях в състояние да ходя, камо ли да карам
did написа:Alpina написа:Заповядай, аз ще си взема резервен шофер за обратниа път. Че когато скочих преди, 10-тина минути след като бях стъпил пак на моста ми стана толкова зле, че не бях в състояние да ходя, камо ли да карам
мда. свръхдозите адреналин са по-опасни даже от алкохолните дози.
умната с колите след скоците, щото всичко в тоя момент ти се струва възможно!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта