Започвам да се плаша от държавата в която живея....

Потресен съм...
Demo 9 написа:Не може човек който има 8 обвинения за изнасилване на деца да е на свобода... някак си не ми се струва логично
nikudini написа: В САЩ през ден се стрелят в университетите и къде ли не.
Мъро написа:Като имам близък човек в образователнта система там сега всеки ден ми се изправя косата
Demo 9 написа:Не може човек който има 8 обвинения за изнасилване на деца да е на свобода... някак си не ми се струва логично
bluskanie написа:В този смисъл, псувайки държавата, псувате себе си.
bluskanie написа:И докога, маа му стара, ще вярваме, че "ДЪРЖАВАТА" е нещо различно от нас самите? В този смисъл, псувайки държавата, псувате себе си.
agent_Jekov написа:bluskanie написа:В този смисъл, псувайки държавата, псувате себе си.Глупости.Въобще не се олицетворявам с "държавата" нито с хората прадставляващи я.Не слагай сите под общ знаменател.
Със здравия разум.Или поне се опитвам.bluskanie написа:А с какво се олицетвотяваш?
Не, в този й скапан и вмирисан вид не се смятам и не искам да се смятам.По закон и документи може да съм, но вътрешно аз съм отделен/дистанциран/ човек.ако не се смяташ за част от тази държава
Стандартните.Педофил с 8 обвинения да не се шляе на свобода, а да е на топло.Това какво общо има с мен ми кажи и какво съм виновен аз, че ни върза вички в кюпа???какви претенции към нея изобщо имаш?
nikudini написа:Абе вие се побъркахте. Нещо много модно стана да псувате държавата.
Мъро написа:@bluskanie, фактЕдин народ, неуважаващ държавата си, не уважава и себе си.
А за САЩ е си евало майката. Като имам близък човек в образователнта система там сега всеки ден ми се изправя косата
nikudini написа:Мъро написа:@bluskanie, фактЕдин народ, неуважаващ държавата си, не уважава и себе си.
А за САЩ е си евало майката. Като имам близък човек в образователнта система там сега всеки ден ми се изправя косата
Последния път някъв се беше развилнял в университета, в който учи сестра ми(този до Чикаго). Добре, че си беше тук точно тогава.
А и искам да ви попотам, кой според вас олицетворява държавата? Както по-нагоре казаха това сме самите ние.
agent_Jekov написа:Със здравия разум.Или поне се опитвам.bluskanie написа:А с какво се олицетвотяваш?![]()
agent_Jekov написа:Не, в този й скапан и вмирисан вид не се смятам и не искам да се смятам.По закон и документи може да съм, но вътрешно аз съм отделен/дистанциран/ човек.bluskanie написа:ако не се смяташ за част от тази държава
agent_Jekov написа:Стандартните.Педофил с 8 обвинения да не се шляе на свобода, а да е на топло.Това какво общо има с мен ми кажи и какво съм виновен аз, че ни върза вички в кюпа???bluskanie написа:какви претенции към нея изобщо имаш?
bluskanie написа:Когато казах държавата сме ние, имах предвид, че ако чакаме нещо от някого, редно е да го чакаме от самите нас.
bikerider написа:bluskanie написа:Когато казах държавата сме ние, имах предвид, че ако чакаме нещо от някого, редно е да го чакаме от самите нас.
Гледай ти. Значи като плащам данъци всъщност ги плащам на себе си
И щом ги плащам на себе си, значи е редно аз да мия улиците, да строя пътища и прочие. Нали така?
Antares написа:Българина винаги е бил по-компетентен от всеки политик, рефер и треньор...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта