Droze написа:Специално за физиците![]()
На чаша бира адвокат, експерт-счетоводител и физик спорят как е по-добре да се живее – със съпруга, или с приятелка.
- Със съпруга е по-добре – казва адвокатът – и заради семейния комфорт, и заради поддръжката за кариерата, която ще получиш от нея.
- Глупости – възразява счетоводителят – по-добре е с приятелка: можеш да запазиш независимостта си и по-често да излизаш с приятелите.
- Най-добре е да имаш и двете – приключва спора физикът. Така жена ти ще си мисли, че си при приятелката, приятелката ти ще мисли, че си при жена си, а по това време ти спокойно можеш да си работиш в лабораторията...
Проблем в птицефермата
Кокошките в една птицеферма заболяват от тайнствена болест и, въпреки всички усилия на ветеринарния лекар, една по една си отиват. Собственикът на фермата разбира, че без помощта на науката ще изгуби всичко. Вика биолог, който поглежда птиците, преглежда някои от тях и накрая казва, че не разбира какво става и не може да помогне. Следващият специалист е химик - той прави няколко теста, мери нещо, но на края и той се отказва. Последен е, разбира се, физикът. Той пристига, застава отстрани и наблюдава дълго кокошките, без да пипа нищо. После сяда, вади бележник и химикалка и бързо пише нещо. Накрая скача възбудено и обявява "Готово! Открих! Въпросът е решен, но има малък проблем - за сега решението е валидно само за сферични кокошки във вакуум!"
"Готово! Открих! Въпросът е решен, но има малък проблем - за сега решението е валидно само за сферични кокошки във вакуум!"
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Ozzie написа:На вратата на публичен дом се звъни.Отваря курвата, оглежда се... няма никой! След малко пак... Пак отваря, пак никой! Минали още 5 минутки, пак се звъни, отваря тя и пак никой!Но се чува глас:
- Еееей, тука долу!
Поглежда тя надолу и вижда некво джудже и му вика:
- К'ъв си ти, бе, мъник?
- Ми, аз съм джудже.
- И к'во правиш тука?
- Ми, търся жени!
- Че к'во можеш да правиш ти с жени?! Я се виж к'ъв дребосък си!
- Абе, може да съм дребен, ама я виж с к'во натискам звънеца!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
PtD написа:http://www.koreus.com/video/mr-schwartz-mr-hazen-mr-horlocker.html
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта