Средно проблем

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Средно проблем

Мнениеот crazybiker » Сря Мар 12, 2008 9:00 pm

Здравейте.Може въпроса ми да е глупав но ми е спешно и не знам какво да правя пък и не можах да намера тема в ЧЗВ.Та искам да попитам дали може да се сложи средно с капсоловани лагери на рамка която до сега е била с некапсуловано(не знам как му се вика) средно :dunno:
Аватар
crazybiker

Рейтинг: 896

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Сря Мар 12, 2008 9:03 pm

Апсолютно никакъв проблем нямаш.Само трябва да се види точната дължина на моноблока.
Silvestroff Gabrovo

Рейтинг: 1768

Мнениеот crazybiker » Сря Мар 12, 2008 9:06 pm

Мерси много :beer: :beer:
Аватар
crazybiker

Рейтинг: 896

Мнениеот Ozzie » Сря Мар 12, 2008 9:28 pm

Silvestroff Gabrovo написа:Апсолютно никакъв проблем нямаш.Само трябва да се види точната дължина на моноблока.

Не само това. Също зависи и от диаметъра на чашките.
Имам една стара стоманена рамка, на която исках да сложа читаво средно с машинни лагери, но се оказа, че диаметъра на резбата на средното е около 0,8-0,9 мм по- голям от този на чашките. В момента не си спомням точни цифри, тъй като минаха поне 4 месеца от тогава.
:agree:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот ZL0Z » Пет Мар 14, 2008 4:19 pm

Ozzie написа:
Silvestroff Gabrovo написа:Апсолютно никакъв проблем нямаш.Само трябва да се види точната дължина на моноблока.

Не само това. Също зависи и от диаметъра на чашките.
Имам една стара стоманена рамка, на която исках да сложа читаво средно с машинни лагери, но се оказа, че диаметъра на резбата на средното е около 0,8-0,9 мм по- голям от този на чашките. В момента не си спомням точни цифри, тъй като минаха поне 4 месеца от тогава.
:agree:

:bowdown: :agree:
ZL0Z

Рейтинг: 1269

Назад към Веломеханик