Daire iaka ideika

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот КапитанПланета » Вто Сеп 28, 2004 8:59 pm

Toyaga, тоя Red Baron тежи колкото 2 NRS-a бе... Тествах го лично. Не си го купувай, моля те !!! Иначе наистина е голяма гъзария :nuts:. Ето, виж фотография от мястото на събитието:

[img]http://info.datacom.bg/captainplanet/tour_de_france/IMG_0970.jpg[/img]
Four wheels move the body, Two wheels move the soul.
КапитанПланета

Рейтинг: 1705

Мнениеот TOYAGA » Вто Сеп 28, 2004 9:18 pm

:D:D:D

Мдааа... ама е към 5 пъти (edit) по-евтин от моя нерез... Бе нема кво - напролет сметам да си таралянкам дирника на таквоз джелезо. Поръчал съм си го на дедо Коледа! Може и Old Navy (ма не ме кефи толкова)...
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот bikerider » Сря Сеп 29, 2004 10:24 am

[quote="Damian"]

Ama tvoite ot tezi det gi prodavat za koli li sa 6toto az se se6tam za ne6to podobno po to4no mai su6toto.

I kvo vika6 4e stava "gyzarsko" a trebe i az da si zema
[/quote]

:offtopic:
Имам два комплекта (лилаво и неоново синьо) от тези, за които Windstream говори (той ми ги прати навремето). Продавам единия комплект за 20лв (двете светлинки). Пробвани са в града - много е гъзарско и работи 100%.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот Dani » Сря Сеп 29, 2004 10:44 am

Та като стана въпрос за светлинки.....някой знае ли откъде може да се намерят светлоотразителни ленти, като тези по полицейските униформи или по-добре подобни на тези дето ги слагат на някои каски или седалки и т.н.
10х!
I'd like mornings better if they started later!
Dani

Рейтинг: 1700

Мнениеот bikerider » Сря Сеп 29, 2004 11:21 am

[quote="Dani"]

Та като стана въпрос за светлинки.....някой знае ли откъде може да се намерят светлоотразителни ленти, като тези по полицейските униформи или по-добре подобни на тези дето ги слагат на някои каски или седалки и т.н.
10х!
[/quote]

Можеш да си вземеш от Бриколаж има такива лепенки на метър (50-60см широки). Има и холограмни със всякакви шарки - ще те виждат от 200 метра. Хубавото им е, че можеш да си изрежеш каквото искаш.

Има дори флуоресцентна лепенка на метър, в цвят "зеленикакво" ;)
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Cveti » Сря Сеп 29, 2004 3:47 pm

Оня ден видях едно момче със зелени светещи светлоотразители между спиците,виждаха се много добре и изглеждаха супер.
Светещи пръчки..?Боже,какви неща почнали да използват хората по партитата!А ние едно време разчитахме просто да се напием...:bawling:
May the force be with you.
Cveti

Рейтинг: 1700

Мнениеот Alien » Сря Сеп 29, 2004 7:06 pm

[quote="Cveti"]

Оня ден видях едно момче със зелени светещи светлоотразители между спиците,виждаха се много добре и изглеждаха супер.
Светещи пръчки..?Боже,какви неща почнали да използват хората по партитата!А ние едно време разчитахме просто да се напием...:bawling:
May the force be with you.
[/quote]

Ми да има едно такова колело, само че го кара момиче, а не момче. :D:D Ако става дума за колелото на kagami, де. :?:
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот batman » Сря Сеп 29, 2004 10:09 pm

[quote="КапитанПланета"]

В тва е другата гъзария за която се бях сетил :
[img]http://www.bigha.com/images/buy/bike/zoom_sage_md.jpg[/img]
[img]http://www.bigha.com/images/start_exploring/what/gallery/zoom_console.jpg[/img]
[img]http://www.bigha.com/images/start_exploring/what/gallery/zoom_frame.jpg[/img]

Само че това е recumbent... в БГ още не съм виждал подобно чудо... представям си как хората ще го зяпат по улиците [:p]:B)::D:8D: Иначе - голям рахат, единствения проблем сигурно е да не заспиш при тоя комфорт :o):8D:.
[/quote]

... прочие, имах "удоволствието" да карам онова чудо по-горе и не мисля, че то би се понравило на редовия карач от тоя форум! Абе това си е извращение отвсякъде, особено е "приятно" спирането и потеглянето от място, не че не се свиква, ама аз лично се чувствах като в извратена инвалидна количка! Това чудо може да се използва безопасно само в страни където има яснообособени велосипедни алеи, а на автомобилите и пешеходците е забранен със закон достъпа до тях,... по нашите кръстовища би било безумно рисково! Колкото до комфорта - не е зле!!!:D
batman

Рейтинг: 1840

Мнениеот КапитанПланета » Чет Сеп 30, 2004 10:53 am

[quote="batman"]

... прочие, имах "удоволствието" да карам онова чудо по-горе и не мисля, че то би се понравило на редовия карач от тоя форум! Абе това си е извращение отвсякъде, особено е "приятно" спирането и потеглянето от място, не че не се свиква, ама аз лично се чувствах като в извратена инвалидна количка! Това чудо може да се използва безопасно само в страни където има яснообособени велосипедни алеи, а на автомобилите и пешеходците е забранен със закон достъпа до тях,... по нашите кръстовища би било безумно рисково! Колкото до комфорта - не е зле!!!:D
[/quote]

Ха ха, сигурно си прав, особено за карачите от нашия форум, а още повече за условията това чудо да се кара в България...
КапитанПланета

Мнениеот C_Mo » Чет Сеп 30, 2004 11:08 am

[quote="КапитанПланета"]

[quote="batman"]

[/quote]

Ха ха, сигурно си прав, особено за карачите от нашия форум, а още повече за условията това чудо да се кара в България...

[/quote]

И аз имах удоволствието да покарам подобно чудо:^:... някъде трябва и снимки да имам! Това е най-удобното колело, което съм карал...толкова е удобно, че можеш да заспиш зад волана. Това, което тествах беше с кормило отдолу и доста по-полегнало. Първоначално завиването е малко странно, но определено не е неприятно за возене.
Аватар
C_Mo

Мнениеот КапитанПланета » Чет Сеп 30, 2004 11:21 am

[quote="xtr"]
И аз имах удоволствието да покарам подобно чудо:^:... някъде трябва и снимки да имам! Това е най-удобното колело, което съм карал...толкова е удобно, че можеш да заспиш зад волана. Това, което тествах беше с кормило отдолу и доста по-полегнало. Първоначално завиването е малко странно, но определено не е неприятно за возене.
[/quote]

Ми айде, пусни някоя снимка ако ги намериш. Ще е интересно да се види:popcorn:. Освен разбира се ако не се притесняваш че ще те бъзикат - "я гуей новата машина на DH Rider Симо :P".
КапитанПланета

Предишна

Назад към Архив