Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Извинявай за въпроса, но сигурен ли си, че не ти е крива шината(каплата)???????, и с какви шини си? Защото вярвай ми една ос не се криви много лесно, а ако е плътна...
TeDo_BaPHa написа:Извинявай за въпроса, но сигурен ли си, че не ти е крива шината(каплата)???????, и с какви шини си? Защото вярвай ми една ос не се криви много лесно, а ако е плътна...
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Ачо-карачо написа:И аз имам проблем със задната ос. В края на миналия сезон си изкривих оста и направо смених главината(за венци на резба) и сега в началото на този сезон, след две карания, отново крива ос. Та въпроса ми е, аз ли блъскам колелото много(т.е. не "яздя" правилно), или 15-20 лева за задна главина са малко?
П.П.:Като се замисля, май след градско се случват тия изкривявания, но не съм 100% сигурен..
Ачо-карачо написа:Очевидно решението на проблема, отново е 'повече пари'. Но ако прецакам някоя главина за 50 лева, тоя 'твърдак' го махам и вземам нещо 'меко'
Ачо-карачо написа:Очевидно решението на проблема, отново е 'повече пари'. Но ако прецакам някоя главина за 50 лева, тоя 'твърдак' го махам и вземам нещо 'меко'
Ачо-карачо написа:Като си смених оста, разбрах че шината е крива,незнам как не съм забелязал
(глупава работа)...както и да е, искам да попитам дали главина Shimano Deore (за 40 и няколко лева), става за по-грубо каране. 10х предварително!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта