Народът vs ФЪНКИ

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

За или против него?

За
72
60%
Против
32
26%
Това какво е?
17
14%

Общо гласове : 121

Мнениеот mitakaman » Съб Мар 15, 2008 5:52 pm

Rancid написа:
mitakaman написа:Иван е абсолютен мухльо... обаче на българите мухльовците и сеирджиите им харесват....
Благодаря за минуса предварително :D

Ти си яко тъп....
Преди малко говорих с него и мога да ти кажа,че е много точен и възпитан пич.

1) "Яко тъп".... то по реакцията ти личи колко си "яко остър"
2) Това че няколко човека го познават тоя олигофрен и им е приятел мен не ме засяга... пред цяла България го играй дъ Гран Мухльо... е аре стига бе да е*а даже Азис е по интересен от тоя селяк,на който като му се направи градивна критика и той си завира главата в задника и прави простотии... освен това кой точен пич ще се държи с колегите си все едно е някакъв Господ... Не мерси аз няма да си дам гласа за такъв тип човек да не говорим,че не е и най-добрия певец на всичкото отгоре...
Позата е хубаво нещо, но всяко хубаво нещо си има граници.... а тоя маймуняк е стъпил здраво зад границите ;)
Аватар
mitakaman

Рейтинг: 1977

Мнениеот Droze » Съб Мар 15, 2008 6:18 pm

@Rancid ти пръв започна с обидния тон
Rancid написа:Ама кво ли говоря на един селтак от София?!?

и мнението, което твърдиш, че си затвърждаваш за Harka, едва ли е с нещо по-добро от това, което създаде у мен. Първо обиждаш на "селтак", а после се сърдиш за засягане на темата граждани/селяни
Rancid написа:@HarkaС приказките за граждани/селяни само затвърждаваш мнението ми.

Това, че Иван ти е приятел е прекрасно, но едва ли отнема правото на хората да си имат собствено мнение по въпроса. Ако ще нападаш всеки с различно виждане от твоето, ще си отвориш бая работа....

@Harka :):agree:
Аватар
Droze

Рейтинг: 1499

Мнениеот ddevil » Съб Мар 15, 2008 6:24 pm

mitakaman написа: да е*а даже Азис е по интересен

Хмм..тук идва момента за притеснение. Абсолютно forbidden си е да се използват дума като е*а и Азис в едно изречение. :D

Относно това за кой да си пуснеш гласа - ми самият факт, че си обмислял да гласуваш въобще не говори добре за теб или си ти тоя, който храни бТВ? Пази си парите за колелото ;)
Телевизия гледам страшно рядко и ми е все едно дали се прави на идиот, дали ще се изч*ка в ефир или ще се държи нормално. Фактa, че е различен може би привлича в известен смисъл вниманието на хората. На мен лично ми харесва как пее, а в случая това е основната идея на предаването, нали? Това, че се прави на клоун е по-скоро pr начин да привлечеш вниманието върху себе си, и както се вижда факта, че го обсъждаш говори за това, че успява доста добре за момента.
Последна промяна ddevil на Съб Мар 15, 2008 6:25 pm, променена общо 1 път
If the milk turns out to be sour, i ain't the kind of pussy to drink it
Продавам: Рамка Giant Faith + Fox DHX5.0 + още доста части или цяло колело
Аватар
ddevil

Рейтинг: 2000

Мнениеот Rancid » Съб Мар 15, 2008 6:25 pm

Не ми е приятел Ванката.
Обидих Харка,защото той започна със селско/градската тема.Не ме интересува какво впечатление правя,който ме познава си знае какъв съм.Не съм си позволявал да обиждам софиянци,признавам си че едни от най-свестните хора,който познавам са баш софиянци,но никога не са си позволявали да обобщават и обиждат провинциалистите.
Изображение
Аватар
Rancid

Рейтинг: 1710

Мнениеот naso » Съб Мар 15, 2008 6:31 pm

Фънки е пич а народа да го духа щото е прост!
naso

Рейтинг: 1993

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Съб Мар 15, 2008 9:07 pm

naso написа:Фънки е пич а народа да го духа щото е прост!

@найтбрингър - :agree:

Човека просто е директен... Като има нещо - казва го директно в очите....
няма хъка-мъка!

Евала!
:bowdown:
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот Мъро » Съб Мар 15, 2008 9:40 pm

Тъпо е когато хора като него остават неразбрани :)

През ръцете на Фънки са минали много повече музиканти, отколкото можете да си представите. Дори самият той да не е кой-знае какъв музикант е пределно наясно какво подяволите изисква музикалния бизнес.

Култовият момент беше вчера, когато изгониха русата явно метълизирана мацка. Репликата на Фънки беше "момиче, много съжалявам, че живееш в Цървуландия".
Кой друг би казал подобно нещо от национален ефир, след като тази мацка е изгонена всъщност от зрителите?

Funky > All.

Впрочем и Иван. Аз пък се кефя на различното...

"Всички сме еднакви и това ни прави прости - тъжни у дома и щастливи на гости"
100km/h не е скорост, а време да превключиш на втора!
Аватар
Мъро

Рейтинг: 1635

Мнениеот ddevil » Съб Мар 15, 2008 9:56 pm

@Мъро - :agree:
If the milk turns out to be sour, i ain't the kind of pussy to drink it
Продавам: Рамка Giant Faith + Fox DHX5.0 + още доста части или цяло колело
Аватар
ddevil

Мнениеот bluskanie » Съб Мар 15, 2008 10:09 pm

Мъро написа:Тъпо е когато хора като него остават неразбрани :)

През ръцете на Фънки са минали много повече музиканти, отколкото можете да си представите. Дори самият той да не е кой-знае какъв музикант е пределно наясно какво подяволите изисква музикалния бизнес.

Така е. Но когато изрече нещо като "много плътна бленда имаш" направо ми става смешно, защото този Фънки е доста далеч от музиката като музика. Иначе сигурно знае много други неща за музикалния бизнес. Според само Люси разбира от музика. Казва доста точни неща за САМАТА МУЗИКА и техниката на пеене. Евала на момичето. Арменеца не го споменавам умишлено... той е в друга галактика :)

Иначе от мацките има доста добри певици. Има и едно русо... :D
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Isidor » Нед Мар 16, 2008 2:03 am

Кой палячо, кой - не, лично за мен няма никакво значение. По-важно ми е да им се посмея ;) . Единственото, което не одобрявам от цялото предаване, е че Г-н Фънки ,,режеше,, не добре облечените кандидати. Верно, че не можеш да отидеш там облечен като клошар, но имаше някои, които не бяха чааак толкова курварски (с извинение) облечени. Та, ако имах възможност, бих го попитал от кога MUSIC Idol се превърна в нещо като FASHION Idol :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :crap: ???
Вие как мислите момчета/момичета? ;)
Rides: Santa Cruz Heckler with Fox DHX 5.0
Аватар
Isidor

Рейтинг: 1533

Мнениеот Harka » Нед Мар 16, 2008 2:08 am

bluskanie написа:Harka, ма чай са, в т'ва предаване не ставаше ли дума за мусиц идол? В този смисъл... момчето си сцепва.

В кой смисъл?
Палячо, непалячо... пее си човека.

Това, че можеш да пееш ти гарантира единствено някоя и друга стотинка в повече по подлези и спирки. Нямаш ли необходимата EI ако ще да пееш като Браян Адамс, Стинг и Род Стюард взети заедно, никога няма да бъдеш нещо повече от човек, който си пее.
Аватар
Harka

Мнениеот Rancid » Нед Мар 16, 2008 2:15 am

Кви са тия Сет Вишъс,Джим Морисън...
сигурно нямат нужното EI,затва не ги знаем
Изображение
Аватар
Rancid

Мнениеот Harka » Нед Мар 16, 2008 2:53 am

@Rancid:

Не мога да разбера защо толкова трябва да парадираш с това колко семпло момче си. Не стига, че стана за смях, ами и продължаваш... :dunno:

@Останалите:

http://www.vbox7.com/play:6eeb00d1

Както виждате въпросният селянин от Айтос сам си даде всичките определения, които аз използвах за него (т.е. по никакъв начин не може да се каже, че съм го обидил), но незнайно защо врачанчето се почувства лично засегнато. Явно комплексът "село/град" дотолкова е залегнал, че се получи нещо като "гузен, негонен..."
Няма значение... в днешно време е изключително модерно да си "различен". Независимо по какъв начин - важното е да си "различен"... :bowdown:
Аватар
Harka

Мнениеот Rancid » Нед Мар 16, 2008 3:03 am

Хаха,точно пък при мен да говориш за този комплекс е съвсем неуместно...
Но понеже ме познаваш много добре,прощавам ти. :rofl:
Умалителните си ги спести,щото хич не ми подхождат...
Изображение
Аватар
Rancid

Мнениеот EmZo » Нед Мар 16, 2008 3:08 am

:rofl: :popcorn: Хаха, едновременно ви се забавлявам на глупостиете и ви съжалявам и двамата. Най-вече, че освен другите ви проблеми телевизията явно ви пере здраво и вас, не мога да си обясня иначе що си хабите нервите за глупости. Продължавайте смело, аз ще отскоча за още пуканки.

P.S. Предлагам на Харка да пуска еСеМеСчета за другите, тоест срещу гореобсъжданата личност, а Rancid да пуска за него. Да видим тогава кой е по по най. :D
Изображение
Аватар
EmZo

Мнениеот Rancid » Нед Мар 16, 2008 3:14 am

Не съм....
Но заради теб си трия мнението,а с харка въобще не мисля да се занимавам повече.
Последна промяна Rancid на Нед Мар 16, 2008 3:23 am, променена общо 2 пъти
Изображение
Аватар
Rancid

Мнениеот EmZo » Нед Мар 16, 2008 3:20 am

Ааа, моля ти се не ме намесвай, във вашите взаимоотношения. :nono:
Изображение
Аватар
EmZo

Мнениеот PtD » Нед Мар 16, 2008 4:03 am

@Rancid, Сет кой?? Или по-скоро кой Вишъс?! :nono: Първо си напиши домашното, после пиши за тоз онзи.

@bluskanie, за твое сведение, Фънки е завършил ДМА (по народному Консерваторията), специалност бас-китара. Имам силно подозрение, че разбира от музика доооооста повече от теб ;)
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Highlander » Нед Мар 16, 2008 7:58 am

bobeca написа::offtopic:

Абе за вас нямали филми, книги, момичета, карти, компютърни игри и др.? :offtopic:

А така,а тоя е такъв боклук..да обижда момиче и да го изкарва от шоута и да го обижда за това как изглежда.А момичето си имаше данни.Или да изкарва друго момиче за това,че е сляпа.Тоя боклук с удовлствие бих го смачкал като стафида.В това шоу се оставят само някакви кретени с добър приличен вид.И също,като се гаврят с момчето дето има някакви отклонение и се прави на Майкъл Джексън. :V: ;)
Така че не,че имам време да го гледам,но прегледах няколко предавания и мога да кажа,че ме е срам,че българите са такива боклуци.И затова..

АТАКА,ПОБЕДА.АТАКА ПОБЕДА..атака ще спаси България. :beer:
Изображение
Носиш каска бронирана,това не е пречка,самурайския ми меч да е разцепи като клечка.Вадя бойни скелети направо от катакомбата
Аватар
Highlander

Рейтинг: 564

Мнениеот bluskanie » Нед Мар 16, 2008 10:44 am

PtD написа:@bluskanie, за твое сведение, Фънки е завършил ДМА (по народному Консерваторията), специалност бас-китара. Имам силно подозрение, че разбира от музика доооооста повече от теб ;)

Що за довод въобще? Ма те повечето завършили са пълен въздух бе... как може изобщо да го споменаваш? Дали разбира повече от мен...? То тая работа не се разбира... чува се! Като му слушам коментарите за певците, по-специално за метълчетата, които се явиха и наистина не виждам извисен музикален нюх в това... момче. Както казах... единствения истински познавач там е господина Казасян. И Люси вероятно.

Harka, това, че можеш да пееш и да имаш представителна визия е НАЙ_ВАЖНОТО в това предаване. Поне така казват създателите му, както и водещите. Та... ти можеш ли ГО по-добре от "селянина"?
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Мъро » Нед Мар 16, 2008 12:17 pm

Момчета, диви идеалисти сте :)

И... не мина ли времето на репликите за прането на мозъци по телевизията? Някак си станаха банални вече тия реплики - всеки гледа, а после се прави на чукнат ;) То като с чалгата...
100km/h не е скорост, а време да превключиш на втора!
Аватар
Мъро

Рейтинг: 1635

Мнениеот PtD » Нед Мар 16, 2008 12:17 pm

@bluskanie
Хаха, въобще няма да коментирам смехотворната ти представа за консерваторията :)

Само ще те попитам, ти въз основа на какви критерии изказваш това си твърдение?
Аватар
PtD

Мнениеот Rancid » Нед Мар 16, 2008 12:47 pm

@Ptd
Верно съм зле,но все пак в 3 и нещо ми е простено.Сид Вишъс,другото е модел ски. :rofl:
Изображение
Аватар
Rancid

Мнениеот Nightbringer » Нед Мар 16, 2008 1:03 pm

Само да вметна, че опита на Фънки с музиката далеч не свървша със завършването на консерваторията ;) И нямам в предвид SME(въпреки, че и това е фактор).
Аватар
Nightbringer

Рейтинг: 1618

Мнениеот ZyclonB » Нед Мар 16, 2008 1:16 pm

С благородна мисия се е захванал Фъки-да нахрани до насита бездарната паплач,пък вие се бунтувате....Аз ако съм член на журито и ми се яви някаква нахакана пръдла дето да ми пее песен на Марая Кен Ли сигурно ще я застрелям...На наглите селтаци някои трябва да им каже в очите че вият като вуци над мърша(при пълнолуние) :rofl: :rofl: :rofl:
Фънки кърти мрака icon_evil2.gif
Iron horse rider
Аватар
ZyclonB

Рейтинг: 1558

Мнениеот bluskanie » Нед Мар 16, 2008 7:30 pm

PtD написа:@bluskanie
Хаха, въобще няма да коментирам смехотворната ти представа за консерваторията :)

Само ще те попитам, ти въз основа на какви критерии изказваш това си твърдение?

Ако следиш предаването отначалото, може да си спомниш, че имаше 4-5 момичета и момчета последна година в консерваторията с ПЕЕНЕ. Та от тях мина само едното момче...

Другите критерии са личния ми опит, слух и познания в музиката. По времето, когато свирих на два инструмента, получих доста добри оценки от учителя ми - Ангел Катринов. Пробвай да разбереш кой е. После в продължение на няколко години се занимавах с лютиерска работа, което включва НАСТРОЙВАНЕ на цигулки, виоли и чела. Та... смятам, че имам се пак някакъв слух и като сравнявам чутото с изказванията на Фънкье, не намирам дори подобна посока...
Нямам нищо против него, но не смятам, че той е голям музикант.

Само ще те попитам, ти въз основа на какви критерии изказа мнение, че човека е великан? Това, че е завършил едно училище ли или имаш и друго...?
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот InverT_BikeR » Нед Мар 16, 2008 7:45 pm

Забавен е човека, той прави цялото шоу :)
Самия формат, според мен, определя какви да са хората от журито. На миналия Music Idiol Слави беше лошия, сега е Фънки. На миналия Дони беше закачливия сега е Люси Дяковска. Миналата година Глория беше някаква кифла сега е Есил Дюран... Като цяло всеки член на журито играе някаква роля, за да става шоу ;) Поне аз така мисля.
Аватар
InverT_BikeR

Рейтинг: 1097

Мнениеот EmZo » Нед Мар 16, 2008 9:06 pm

Мъро написа:всеки гледа, а после се прави на чукнат ;)

Ако визираш мен, държа да ми се извиниш, защото говориш наизуст!
Изображение
Аватар
EmZo

Мнениеот PtD » Нед Мар 16, 2008 9:18 pm

bluskanie написа:Само ще те попитам, ти въз основа на какви критерии изказа мнение, че човека е великан?

Не съм казал, че е великан :nono: Казвам ти, че за да завършиш консерваторията (пък дори и за да влезеш!), трябва да имаш доста високо музикално ниво. Познавам лично доста хора оттам, някои от които - от близо ;) Да кажеш на някоя консерва, че не разбира от музика е... хм. :dunno:

Що се отнася до лютиерстването, мога да ти кажа, че да имаш слух е само една мааааалка, маааалка част от необходимите предпоставки да си добър музикант (а също и да разбираш от музика).
Аватар
PtD

Мнениеот bluskanie » Нед Мар 16, 2008 9:26 pm

PtD написа:
bluskanie написа:Само ще те попитам, ти въз основа на какви критерии изказа мнение, че човека е великан?

Не съм казал, че е великан :nono: Казвам ти, че за да завършиш консерваторията (пък дори и за да влезеш!), трябва да имаш доста високо музикално ниво. Познавам лично доста хора оттам, някои от които - от близо ;) Да кажеш на някоя консерва, че не разбира от музика е... хм. :dunno:

Искам да ти кажа, че не е достатъчно да си завършил, за да се наречеш познавач... в която и да е област. Къци Вапцаров например е завършил актьорско майсторство в НАТФИЗ. Както и много други де...
Що се отнася до лютиерстването, мога да ти кажа, че да имаш слух е само една мааааалка, маааалка част от необходимите предпоставки да си добър музикант (а също и да разбираш от музика).

Вероятно е така. Те са си го казали... 10% талант - 90% упорит труд, само дето без 10-те процента е безнадеждно ;) Освен това, аз също не съм казал, че съм добър музикант, а че съм добър слухар, което ми дава основание, да преценявам (за себе си), кой чува музиката и кой не :)
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла