Gh0s7 написа:Бъ ли я... Тя вероятно отдавна се е спукала и днес от някъв гап към предна се довърши..
markata написа:Как успя да сцепиш чашката????!!!!???!?!?
Shady™ написа:Аз пък си преебах резбата ТОТАЛНО на короната(болта дето стяга стержена) на 888-а и няма оправяне![]()
Поне и без нея е все тая така че![]()
Shady™ написа:Tи май незнаеш колко се е преебала работата...
Болта остана вътре с завита грешно резба и янма мърдане...При разпорбиване с бормашината - отиде на криво и ста дупка при стержена... И всичко се разшляка... С две думи - трагедия...
MIRO A написа:Shady™ написа:Tи май незнаеш колко се е преебала работата...
Болта остана вътре с завита грешно резба и янма мърдане...При разпорбиване с бормашината - отиде на криво и ста дупка при стержена... И всичко се разшляка... С две думи - трагедия...
А моеш ли да изкараш пеперудката и да я смениш?
markata написа:MIRO A написа:Shady™ написа:Tи май незнаеш колко се е преебала работата...
До колкото разбрах не става въпрос за пеперудката а за болта на горната корона който я стяга към стержена.
markata написа:MIRO A написа:Shady™ написа:Tи май незнаеш колко се е преебала работата...
До колкото разбрах не става въпрос за пеперудката а за болта на горната корона който я стяга към стержена.
ochmi написа:Shady™ написа:Май яко си се преебал.. Нов заден ?![]()
Не се е преебал толкова,той взе шока за 20лв![]()
markata написа:ochmi написа:Shady™ написа:Май яко си се преебал.. Нов заден ?![]()
E да но като го взех не ставаше за нищо.Ремонтирах му настроиките ...Даже бях ходил на стругар да питам за резбата на шаибата за пружината защото нямам нож за навиване на резба за да навия на струга а и такъв метчик нямам ......................Мислех си ,че ще карам с него поне 2 седмици а аз го карах 1 ден и се оказа че не съм го цепнал само на 2 места а на 3.
ochmi написа:markata написа:ochmi написа:Shady™ написа:Май яко си се преебал.. Нов заден ?![]()
E да но като го взех не ставаше за нищо.Ремонтирах му настроиките ...Даже бях ходил на стругар да питам за резбата на шаибата за пружината защото нямам нож за навиване на резба за да навия на струга а и такъв метчик нямам ......................Мислех си ,че ще карам с него поне 2 седмици а аз го карах 1 ден и се оказа че не съм го цепнал само на 2 места а на 3.
Как ще става,като вместо масло беше пълен с грес и настроиките орхан мурад изобщо не работят
toxiciti написа:днес един приятел както си карахме XC и по едно нанадолнище се случи това http://www.snimka.bg/album.php?album_id=140749 рамката е RAM HT 2 на около 4-5 месеца
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта