ммм тва беше няква допълнителна програмка... а иначе, за човека решението е да слуша музика през слушалки, а не през колонките... Дори скайпа сам ти казва кое е оптималното, ама кой да чете..pibsi написа:нали имаше един скайп дето даже и без микрофон да си като говориш с някой и слушаш музика и той я чува ама ако не се лъжа беше през 2006:D
hitar_potter написа:ммм тва беше няква допълнителна програмка... а иначе, за човека решението е да слуша музика през слушалки, а не през колонките... Дори скайпа сам ти казва кое е оптималното, ама кой да чете..
MaN1aK написа:Слушам музика през слушалките,когато говоря и те ми казват,че се чува всичко!А как става тая работа?!
MaN1aK написа:Като говоря по skype със слушалките,които имат микрофон,когато пусна музика или играя с хората,които говоря ми казват,че при тях се чувало много силно музиката и не можело да се трае.Поразчовърках се малко из настройките опитах се да намаля звука и все същата работа.Та въпроса ми е какъв е проблема и как да го оправя?![]()
GECKO написа:Хъмм моето дъно е с същия чип и в драйвърЪ има една отметка, която изолира звука излизащ от слушалки или колони към микрофона. Не помня как се казваше а и не съм пред този компютър в момента, но е графично показано. Успех!
bobeca написа:GECKO написа:Хъмм моето дъно е с същия чип и в драйвърЪ има една отметка, която изолира звука излизащ от слушалки или колони към микрофона. Не помня как се казваше а и не съм пред този компютър в момента, но е графично показано. Успех!
Noise Suppresion???
И аз съм със същият чип и имам още две други но е и такова каквото казваш или поне не го виждам!
MaN1aK написа:Ех еми айде да се похваля с новото PC.![]()
![]()
Характеристики:
Manufacturer: BIOSTAR Group
Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.1GHz
Memory: 2x1 GB RAM
Hard Drive: 160 GB
Video Card: NVIDIA GeForce 7300 GT 256 МB
Monitor: LG Flatron L1730S 17'' LCD
Sound Card: Realtek HD Audio output
Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_rtm.040803-2158)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта